Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Şubat 2015, 21:57   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Türkiyenin en hızlı büyüyen ilan sitesi



Eviniz, arabanız var ve satmak mı istiyorsunuz? Burdanara.com tam size göre site. Anında ilan verip satışa başlayabilirsiniz. Kaliteli tasarımı ile kolay ve basit bir kullanım sunan sitemizde birçok ekstra özelliği kullanarak ilanlarınızı verebilir en hızlı şekilde ürünlerinizi satabilirsiniz. Aynı şekilde ev, araba, arsa vs. almak isteyenler içinde uygun fiyatlarla her türlü kolaylığı ve güvenilirliği sağlayan Burdanara.com sayesinde kısa sürede satın almak istediğiniz eve, arabaya kavuşabilir, emlak ile ilgili işlemlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz.

Direkt olarak sahibinden satılık arabalar, sahibinden satılık evler ile hiç kimseye komisyon ücreti vermek zorunda kalmadan satın alabilirsiniz. Bir ev veya araba satın alırken sahibinden satın almanın birçok avantajı vardır. Aracı şirketlere vereceğiniz komisyon ücretlerinden kurtulup satın almak istediğiniz her şeyi sitemizden sahibinden alabilir gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Yeni bir ev mi alacaksınız? Arabanızı mı yenileyeceksiniz? Sahibinden satılık ev ve arabalar Burdanara.com da hizmetinizde. Ayrıca sitemizden üyelik alarak üyelere özel ekstra avantajlardan da faydalanabilirsiniz. Üye olduğunuz takdirde yeni kampanyalardan ilk olarak sizin haberiniz olur. Üyelerimize özel fırsat ve avantajlardan faydalanabilirsiniz. Burdanara.com aradığınız her şey burada.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla