Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Şubat 2015, 05:28   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Türk yapımı android oyunlar



21.yüzyılın en büyük atılımlarından biri olarak karşımıza çıkan akıllı telefon piyasası sayesinde kendine büyük bir yer edinen Android oyun platformu her geçen gün biraz daha büyüme kaydetmektedir. Bu büyüyen Android dünyası içerisinde yer alan onbinlerce eğlenceli oyunu pc üzerinden oynamak ise oldukça basit!

Web sitemiz üzerinden yeni çıkan güncel Android oyunlarının googleplay marketlerinden akıllı telefonlarınıza indirerek oynayabilirsiniz. BA Games Türk Android oyunları konusunda öncü bir site olarak karşımıza çıkmaktadır. Android oyun platformlarının Türkiye’deki temsilcisi konumunda olan ve kurumsal profesyonel bir yapılanma şeklinde hizmet veren BA Games sayesinde boş vakitlerinizi çok daha verimli şekilde değerlendirebileceksiniz.

Android oyunlar günümüzde Htc, Samsung ve Sony Xpreia gibi cihazlarla verimli bir şekilde çalışmakta olup oyun keyfinizi ikiye katlıyor. Flappy bird, angry birds gibi adından sıkça ses ettiren oyunlar gibi yüksek tirajlı oyunlar üreten BA Games bu konudaki çalışmalarını devam ettirmektedir. Twopie ve Jumping Dot oyunları ile büyük bir atılım yapan BA Games hakkındaki detaylı bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Site adresi : http://www.bagames.net
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla