Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Şubat 2015, 15:24   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Sistemden.com | Güvenli Online Alışveriş



Online alışveriş seçeneklerinin bir hayli arttığı günümüzde güvenilir bir altyapıya sahip olan e-ticaret sitesi sizlerin de öncelikli tercihi olurdu öyle değil mi? Uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile kullanıcılarına piyasadaki en uygun fiyat avantajını sunan Sistemden adı altında açtığımız sitemiz ile artık güvenilir ve uygun alışverişin tadını sonuna kadar çıkaracaksınız.

Herkesin istediği gibi güvenli alışveriş sertifikalarına sahip olan web sitemiz üzerinden elektronik ürünlerini, bilgisayar ürünlerini, istediğin model lcd monitör gibi birçok teknolojik aleti en uygun fiyatlarla bulabileceksiniz. Notebook, yazıcı çeşitleri ve hoparlör gibi teknolojik ürünlerin çok cazip fiyatlarla satıldığı web sitemiz sizlerin güvenli bir alışveriş yapabilmesi için satın alma işlemlerinizde 3D Secure güvenlik uygulamasını kullanmaktadır.

Elektronik ve bilgisayar konusunda ihtiyacınız olan her türlü ürüne erişebilir ve sipariş ettiğiniz ürünü 2-3 gün içerisinde teslim alabilirsiniz. Sistemden sitesinden yapacağınız cep telefonu, Mouse, klavye ve yazıcı gibi ürünleri toptan olarak sipariş verebileceğiniz gibi sadece ihtiyaç duyduğunuz ürünü de sipariş geçebilirsiniz. Zengin ödeme seçenekleri ile farklı deneyimler yaşayacağınız web sitemize sizleri bekliyoruz!

Site adresi : https://www.sistemden.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla