Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2015, 16:10   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart 2015 vizyon filmleri

Grinin Elli Tonu

Bir edebiyat öğrencisi olan güzel Anastasia Steele, çekici ve zengin bir iş adamı olan Christian Grey ile bir röportaj gerçekleştirir.
Görüşmeye gittiğinde karşısında, tavırları ve çekiciliği ile baş döndüren bir adam bulur. Aşk ve ilişkiye biraz mesafeli duran Anastasia,
bu zengin ve yakışıklı adamın cazibesine karşı koyamaz ve kendisini çekimine bırakır.
Fakat hayatta her şeye karşı doyum noktasına ulaşmış olan Grey'in ilişki ve seks söz konusu olunca kimsenin bilmediği gizli sırları vardır.
Genç kız karşısındaki adamla şehvetin bilmediği yollarına da sapacak mıdır?

Grinin Elli Tonu izle

Vizyon Tarihi:13 Şubat 2015 (2s 5dk)
Yönetmen:Sam Taylor-Johnson
Oyuncular:Jamie Dornan, Dakota Johnson, Jennifer Ehle devamı...
Tür:Erotik , Dram , Romantik
Ülke:ABD

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 1 (2014)
Kitapları okumadığım için ne olduğunu bilmeden izlemek zevkli gelse de ilk iki filmin aksiyonundan sonra Part I'deki azaltılmış aksiyon yerine arttırılmış dram açıkçası hoşuma gitmedi.
Çok fazla beklenti içine girip izlediğim için olmuş olabilir ama kitaptan uyarlama olduğu için daha kitabın yarı kısmında olduklarını düşünüp ona göre yorum yapmalıyım.
Finale bağlamaları için Part II'de senaryoyu nereye çekeceklerini merak ediyorum. Lawrance'ın oyunculuğu harikaydı, müzikler de çok güzeldi. 7/10
Serinin diğer filmleri göre yavaş ilerliyor, daha çok diyalog ve olaylara yer verilmiş ama bunu zaten finali iki parta bölen serilerin çoğunda görüyoruz.
Asıl aksiyonun ikinci partta olacağını düşünüyorum zira tüm o savaş sahneleri falan kitabın diğer yarısındaydı.
Yine de ben bunu da diğer filmleri gibi beğendim, duygular bana fazla iyi yansıtılmış geldi.
Bazı direniş sahnelerinde nedense gözlerimin dolmasına engel olamadım, isyandaki insanların o inancı gerçekten takdire şayan.
Son on dakikasını kitaptan da çok iyi bilmeme rağmen izlerken yine etkilenmeden edemedim Sözün özü güzel bir film olmuş.
Açlık Oyunları 3 izle

Müzede Bir Gece 3 izle

''GÜNÜ KURTARMAK İÇİN SON BİR GECE!'' Maalesef şu sıralar bizim hiç bitmesini istemediğimiz fakat türünün son örneklerini teşkil eden filmlerle karşı karşıyayız ki bu filmde bu sınıfa çoktan dahil olmuş durumda.Efekt için film yapılması,kar amaçlı devam filmlerinin çekilmesi gibi
sebeplerden dolayı artık böyle filmleri pek sık göremiyoruz.''Samimi'' bir atmosfer altında çekilen filmlerden bahsediyorum.
Çocukken çok sevdiğim bir filmdi Müzede Bir Gece.Gerçekten hani kahkaha atarak gülmesem de çok eğlenmiştim.Prosedürü bozmamak için bunu da yine sinemada izledim.
Çizgisini koruyan bir yapım olmuş,eski filmlerdeki tadı bu filmde de alacaksınız emin olun.Açıkça söylemem gerekirse çok samimi ve sıcakkanlı bir filmdi.
Yani her şeyden önce Ben Stiller farkı var ve gerçekten çok samimi bir oyuncu,tebrik etmek lazım.
Ayrıca Robin Williams'ı son bir kez görebilmek ve ona hakkıyla veda etmek için bu filmi sinemada izlemenizi öneriyorum.Dediğim gibi,ticari kaygılarla oluşturulmuş bir film değil merak etmeyin.Kahkahalarla gülmeseniz de çok eğlenceli bir 100 dakika için ben sinemaya gidin diyorum!!!


Müzede Bir Gece 3 izle
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla