Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Şubat 2015, 02:31   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart İğne Oyası - Yazma, Havlu Kenarı Modelleri



İğne oyası, Türklerin kültürünü yansıtan, Türk danteli adına erişmiş örgü türüdür. Genelde eşarpların kenarlarına, kadınların el emeği göz nuru akıtarak yaptıkları ve ortaya çıkan güzel görüntüyle de eşsiz mutluluklara eriştikleri iğne oyasının birçok türü ve çeşidi vardır. Ancak tüm kadınlar hepsini bilecek diye bir şey yoktur. Tüm örnekleri bilmek zorunda değildirler. iğne oyası örneklerini, sitemizi ziyaret ederek öğrenebilir, ihtiyacınıza veya zevkinize uygun olanlarının yapılışlarına göre yapmaya başlayabilirsiniz. İğne oyası boncuk sarma yapılışından, bayanlara özel delikli bluz modellerinin tariflerine kadar her konuda ipuçları ve yapılışları mevcuttur. En çok dikkat çeken ve çeyizlerinizi süsleyecek olan türlerine ulaşmanızda mümkün. Yeni evlenecek olan genç kızların çeyizlerinde olması gereken, olmazsa olmaz modellerin hepsini bir arada bulabilirsiniz.

Yazma kenarı modellerinden hoşunuza giden modellerini seçip, yapılışlarıyla ilgili detayları aldıktan sonra yapmanız gereken tek şey işe koyulmak olacaktır. Çeyizlerde sıklıkla kullanılan ve oldukça kullanışlı yazma kenarlarının tariflerine her yerden ulaşamayabilirsiniz. Ancak internet sitemizde yayınlanan modellere bayılacaksınız.

Havlu kenarı modelleriyle de çeyizinizi tamamlayabilirsiniz. Hamam takımında sergileyecek olduğunuz bu işçiliklere vereceğiniz emeklerin karşılığını kat ve kat alacağınıza emin olabilirsiniz. Çünkü tamamen yeni tasarımlara uygun ve kullanışlı olan iğne oyalarının örülmesi de, uzmanların anlatımlarıyla oldukça kolaya indirgenmiştir. Bu kadar kolay olmasının yanı sıra, büyük emek istemektedir. Dediğimiz gibi el emeği, göz nurunun tam olarak kelime anlamına gelen iğne oyalarının modellerine ulaşmanız ve örmeniz artık çok kolay.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla