Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Şubat 2015, 02:57   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart İğne Oyası Modelleri - Yazma Modelleri



İğne oyası denilince akla usta eserler gelir. Ancak usta ellerin tarifleriyle hazırlayacağınız mükemmel iğne oyalarına sitemizden ulaşabilirsiniz. Genç kızlarınızın evde boş durmaması için yapmasını söyleyeceğiniz oyalardan tutun da, şallara kadar her türlü örgü işini sitemizden bulmanız mümkündür. Tamamen ücretsiz olarak ve profesyonel yazı ve resimlerle hazırlanmış iğne oyası ve aynı çeşitte ki örgüleri kızınıza veya gelininize ördürmek amacıyla öğrenebilir, sevdiklerinize hediye etmek içinde dokuyabilirsiniz. Herkesin anlayabileceği türden anlatımlara sahip sitemizden zorlanmadan iğne oyası, bayan şalları, örgü kazak çeşitleri ve daha fazlasına ulaşabilirsiniz. Tüm ev kadınlarının yapmak istediği ve kulaktan dolma veya eski model örgülerdense, sitemizden bulacağınız birbirinden orijinal ve yeni sezona uygun olarak tasarlanmış modellere ulaşabilirsiniz.

iğne oyası modelleri sizleri akrabalarınız arasında prestij sahibi yapabilir. Hiç kimsenin bilmediği ve yapamadığı iğne oyası modellerine ulaşabileceğiniz gibi, anlatımlarıyla ilgili anlamadığınız noktaları da direk olarak sorular sorarak öğrenebilirsiniz. Detaylı anlatımın yanı sıra, sorularınıza da açık olan profesyonel örgü personellerimizle hoş bir bilgi alışverişine kapılmaktan çekinmeyin. İletişim yollarımızın hepsiz ilerin kullanımına sunulmuştur. Kapalı bayanların evde kullanması için yazmalar vardır ve bu yazların çeşitlendirip, insanların hoşuna gidecek şekillere sokmakta sizin elinizdedir.

Yazma modellerine bir göz attıktan sonra, uygun renk seçenekleri ve iğne oyası çeşitlerini bir bütün haline getirip, dilediğiniz alanda kullanabilir sevdiklerinize tavsiyelerde ve öğretici rolünde bulunabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, siteye girip tasarımla göz atmak olacaktır. Daha sonrasında hamaratlığınızı konuşturarak, güncel iğne oyalarını hayata geçirebilirsiniz.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla