Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Şubat 2015, 02:20   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Kısa Film | Barely Legal Pawn



Kısa film; koskoca senaryonun, 5 6 dakikaya sığdırılmasıyla, izleyenlerini heyecanlandıran ve çok kısa bir zamanda insanları filmin konusuna kilitlemeyi başaran film çeşitlerindendir. Normal filmlere göre daha da zordur. Çünkü zaman kısıtlıdır. Zaman kısıtlı olduğu gibi, konu aynı kalmak zorundadır. Aralarda kopukluk yaşanmaması gerekir. Bu nedenle, bu kadar kısa zamana böyle duygu yoğunluğu sıkıştırmak, büyük ustalık istiyor. Bu ustalığın en büyük eserlerinden birisi ise hiç şüphesiz Barely Legal Pawn filmidir. Bir emanetçi dükkanın da geçen ve Emmy ödülünü satmak için gelen taraflardan biriyle film alevlenmeye başlar. 90 lı yıllarda çekilmesine rağmen, 6 dakika gibi bir sürelik bu film büyük ses getirmiştir.

Kısa film izlemek, ayrı bir kültürdür. Çünkü, bu kısa sürede anlatılan olayları anlama kapasitesine sahip insanların, tüm olayları titizlikle inceleme yeteneği olduğu bir gerçektir. Herkesin 2 3 saat boş zamanı olmayabilir ancak herkes günde 5 10 dakika ayırabilir. Bu nedenle herkes günlük olarak kısa metrajlı bir film izleyebilir. Kültürünüze kültür katacak, herkese anlatacak kadar, komedi, aşk veya tüm film türlerinden birine sahip kısa filmlerle, boş anlarınızı değerlendirmiş olacaksınız.

Kısa filmleri izlemek için en kaliteli siteyi seçmeniz, izleyeceğiniz film’in kalitesiyle doğru orantılıdır. Bunun için, kısametrajli.com adresinde ki kısa filmlere göz atmanız yeterli olacaktır. Kısa film ayrı bir sanattır. Sanata değer veren sitelerden izlemeniz dileğiyle..

Site adresi : http://www.kisametrajli.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla