Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Şubat 2015, 14:12   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Öne Çıkan - Öne çıkanlardan haberiniz olsun



Güncel haber alma özgürlüğünüzü en iyi şekilde tatmin edeceğiniz onecikan.com adresinden, en doğru haberleri en kısa sürede ve tarafsızca öğrenebilirsiniz. Gündemde olanlardan, son dakika haberlerine kadar birçok alanda haber ihtiyacınızı en iyi şekilde giderebilirsiniz. Uzman ekibiyle ve devamlı araştırıp çalışan muhabir grubuyla sizlere kesintisiz ve hızlı bir şekilde servis edilen haberlerin detaylarına da ulaşacaksınız. Başka hiçbir yerde bulamayacağınız gerçekçi haberlerin tek adresi olan sitemizde, tamamen tarafsız bir yaklaşımla karşılaşacaksınız. Bunun sayesinde, doğru haberin ne demek olduğunu tecrübe edebilirsiniz. Bazı siteler gibi taraflı haberler sağlanmamaktadır. Ekonomi, politika, spor gibi haberlerin ayrı kategorileri var. Bu kategorileri seçerek, daha kolay kullanım sağlayabilirsiniz.

Haber, sizlere hayatın gerçeklerini yansıtır. En iyi haber ise üzerinden oynanmayıp, çıkarları doğrultusunda aşağı yukarı çekilmeyenidir. Öne çıkan haberleri takip ederek, gündem hakkında bilgi sahibi olmanız için yapmanız gereken tek şey, sitemize girip bizleri kesintisiz takip etmektedir.



Dünyada ve Türkiye’de ne olmuş, ne bitmiş ilk siz öğreneceksiniz. Bir haberin tam olarak gerçekliği kanısına varmadan sizlere aktarmamaktayız. Bu nedenle de yalan haberlerden tamamen uzak durup, gündemde ki dikkat çeken haberlere ulaşmanız artacaktır. Haberlere yorum yapabilme olanağı da sağlayan sitemizde, dilediğiniz haberler hakkında ki fikirlerinizi de paylaşabilirsiniz. Böylelikle, ne düşündüğünüzü tüm okurlara iletmiş, içinizi dökmüş olacaksınız. Tüm bu haberlere ve daha fazlasına ulaşmak için yapmanız gereken, onecikan.com adresine girmektir. Doğru ve hızlı haber almak, herkesin hakkıdır.

Site adresi : http://onecikan.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla