Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Şubat 2015, 03:12   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart 0850 numaralar ve Sanal Santral üzerine



0850 Numaralar, yani konumdan Bağımsız Numaralar

850 alan koduyla başlayan konumdan bağımsız numaralar, herhangi bir coğrafi bölgeyle sınırlı olmayıp, 444 lü numaralar gibi ulusal çapta kullanılabilen ve konumdan bağımsız hizmetler için kullanılan numaralardır.

850’li konumdan bağımsız numaralar, firmamız tarafından tahsis edilmektedir. Bu numaraların en önemli özelliği aylık sabit ücretlerinin olmaması ve tek 850 numara üzerinden aynı anda hem çağrı alır hem de çağrı gönderebilirsiniz.

Asla meşgul çalmaz ve eşzamanlı istediğiniz kadar çağrı alıp gönderebilirsiniz.Eskiden işletmelerde telefon trafiği arttıkça ana hattımızı pbx yapıp altına ilave telekomdan hat alarak hat sayımızı ve dolayısıyla da aylık maliyetlerimizi ister istemez arttırıyorduk. Bundan sonra 1 tane 850 hat alarak diğer tüm sabit hatlarımızı iptal edip sabit ücretlerinden de kurtulabilirsiniz.Ayrıca yine müşterilerinizin bildiği kapatmak istemediğiniz pbx ana hattınızı da sanal numara platformuna taşıyarak aynı 0850 numaranın özelliklerine sahip olabilirsiniz. Ama yine de 850 hatlar bölgesel coğrafi numaralara oranla daha genel ve kurumsal düşmektedir.Bu teknolojiyi anlayan bankalar , otobüs firmaları veya birçok şubesi olan büyük işletmeler 850 nuamarlara geçiş yaptılar.Konumdan bağımsız numaraların, VoIP uygulaması ile kullanıldığında, farklı noktalarda (aynı şehirde farklı adreslerde, farklı şehirlerde ya da yurtdışında) internete bağlantı sağlandığında kullanılması mümkündür. Bu şekilde, konumdan bağımsız numaralar, tüketicilere farklı adreslerde aynı numara ile kullanabileceği sabit telefon hizmeti sağlamaktadır. İşletmecilere tahsisli konumdan bağımsız numaralara ilişkin güncel liste http://www.btk.gov.tr/elektronik_hab..._numaralar.php bağlantısında yayınlanmaktadır.

Konumdan bağımsız 850 numaraları BTK dan STH lisansı alan ve tüm operatörler ile ara bağlantılarını tamamlayan işletmelerden alabilirsiniz. Coğrafi anlamı olmayan ve konumdan bağımsız hizmetler için kullanılan numaralardır.

850 alan kodlu konumdan bağımsız numaralar, tahsis yapılan ilgili işletmecilere 10.000 numaralık bloklar halinde rezerve edilmektedir. En az 1.000 numaralık bloklar halinde tahsis yapılmaktadır.

0850 hatları veya numaraları almanız durumunda bireysel veya kurumsal olarak ip santral veya sanal santral yapısını kurmadan da, bu numarayı kullanma şansınız bulunmaktadır. Akıllı telefonlarınıza ücretsiz mobil softphone uygulamalarından birisini veya firmamızın softphone u olan alopbx i google play store dan https://play.google.com/store/apps/d...?id=com.aloses adresinden indirerek te kullanabilirsiniz. 850 numaranızdan arandığınızda cep telefonunuzdan cevap verebilir veya 850 numaranız üzerinden de arama yapabilirsiniz. Ayrıca daha çok kurumların işletmelerin tercih ettiği kurumsal olarak ta sanal santral tabir edilen ve bulut ortamında çalışan bir sanal santral hizmeti ilede kullanabilirsiniz.

Kurumsal veya bireysel olarak 850 numaranızı aldığınızda firmamız Aloses Telekom sizlere sanal santral hizmetini de ücretsiz olarak vermektedir. Bu sayede mini,midi ve maxi paketlerden birini seçerek 1 saat gibi kısa bir sürede sanal santralinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.İsterseniz karşılama metnini bize yolladığınızda stüdyo ortamında arka fon müzikli karşılama mesajınızı da sisteme yükleyerek daha da kurumsal ve ciddi bir firmanın sahip olduğu sisteme sahip olabilirsiniz.Bu işlemlerin tamamına sadece 1 saat gibi kısa sürede ve maliyetsiz sahip olabilirsiniz.Durmayın arayın 0 850 650 0 650

Site adresi : http://www.0850numara.org
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla