Konu: Hurda Akü
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Şubat 2015, 22:31   #1
tanitimhizmetleri
Keyifli~Üye
 
tanitimhizmetleri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 26 Eylül 2014
Mesajlar: 4
tanitimhizmetleri is on a distinguished road
Puanlar: 339, Seviye: 1
Puanlar: 339, Seviye: 1 Puanlar: 339, Seviye: 1 Puanlar: 339, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Hurda Akü

Hurda Akü Nedir? Nasıl Oluşur?

Geri Dönüşümün En Önemli Vazgeçilmezi

Günümüzde oldukça önemli bir yere sahip olan geri dönüşüm ve geri dönüşümlü ürünler doğaya zarar vermemesi amacıyla toplanmaktadır. Ayrıca bu geri dönüşümün yapılabilmesi için de tesisler kurulmuştur. Toplanan geri dönüşümlü parçalarda doğada bırakılmamakta ve küresel ısınmaya olan zararı da en aza indirilmektedir.

Geri dönüşümün bir parçası olan akülerde yine aynı şekilde belli bir işlemden geçtikten sonra ya kullanılabilir bir hal alır ya da geri dönüşüme gönderilir. Hurda akü nedir diye sorulacak olursa belli bir ömrü olan akünün kullanımdan kaynaklı ömrünün bitmesi yapılan diğer işlemlerden sonra tekrar kullanılarak tamamen kullanılmayacak hale gelmesidir.

Akü hurda işlemi görmeden önce mutlaka bir işleme tutulmak zorundadır. Direk hurdaya atılmaması için poliprolen kutu ve kurşun parçalarından geri kazanılır. Hurda Akü nasıl oluşur denilince de geri dönüşümden kazanılan bu akünün ömrünün tamamen bitmesi sonucundan oluşmaktadır. Araçlarınızın çalışmasında büyük ve etkili bir rol oynayan akülerin bakımı ve temizliği de son derece önemlidir. Kutup başlarının sıkı olması ve temiz olması akünüzün ömrünü uzatacaktır.

Atık Akü Fiyatları Hurda Akü Alımı

Kaynak: Hurda Akü Geri Dönüşüm, Atık Akü Alımı, Fiyatları © Copyright Makaleyi izinsiz kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.
tanitimhizmetleri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla