Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mart 2015, 04:36   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Ucuz Duşakabin



Hesaplı ucuz duşakabin arıyorsanız tam aradığınız burada. Mika (polistren) camlı tekne ve küvet üzeri istenilen her ölçüde duşakabini evinizden çıkmadan mağaza mağaza dolaşmadan online sipariş verebilirsiniz. Vermiş olduğunuz siparişiniz ücretsiz kargo ile adresinize teslim edilmekte ve kurulumu firma personelimiz tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır. “NOT: ücretsiz kurulum işlemi İstanbul, Ankara, ve İzmir il sınırlarında yapılmaktadır.” Diğer illerden verilen siparişler ürün montaj aparatları ile birlik de demonte olarak adresinize kargo edilmektedir.

Sipariş ve Ödeme yöntemi

Ucuz Duşakabin web sitesinden vermiş olduğunuz siparişlerinizde kredi kartı ile online ödeme yapma imkanınız vardır. Kredi kartına taksit firmamızın anlaşmalı olduğu 6 farklı kredi kartın da geçerlidir.

Teslimat ve iade

Duşakabin teslimatı siparişiniz onaylandıktan sonra 2 iş günü içerisinde kargo ile adresinize gönderilmektedir. İstanbul, Ankara, ve İzmir illerinde siparişiniz firma aracımız ile evinize kadar getirilip montaj işlemi firma ekibimiz tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır. Duşakabin iade si özel ölçü de verilen siparişlerde yoktur. Standart ölçü olan duşakabinler de iade alınmaktadır. NOT: İade edilen ürünlerde kargo ücreti müşteri tarafından karşılanmaktadır.

Ucuz duşakabin internet sitesi nokta duşakabin firmasının online alışveriş sitesi olarak hizmet vermektedir. Vermiş olduğunuz duşakabin siparişleri nokta duşakabin firması tarafından hazırlanarak adresinize gönderilmektedir. Siparişleriniz hakkında soru görüş ve önerileriniz için www.noktadusakabin.com web sitesinden firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.



NOKTA DUŞAKABİN HAKKINDA

Nokta Duşakabin Temsilcilikler

Nokta Duşakabin Markasını Temsillen, "İstanbul , Ankara,İzmir ve bursa İllerinde Temsilcilikler Bulunmaktadır. Ankara İli Tüm İlçelerinde Nokta Duşakabin Markasını Temsilen Mutlu Duş Firması,İzmir Ve Ege Bölgesini Temsilen Tuana Duş Firması Ve bursa İlini Temsilen çınar duşakabin Yetkili Firmalardır.

Nokta Duşakabin Hakkında

Nokta Duşakabin Markası ,2011 Yılı Mayıs Ayında faliyete Girmiştir. Nokta Duşakabin,Küvet,Duşteknesi Ve Jakuzi Modellerini, İnternet Ortamında Online Satış,Telefonda Sipariş Ve Arıza Destek Servisi Vermeye Yetkli, İnternet Üzerinde Duştıme Firmasını Temsil Eden Markasıdır.

Kalite Politikamız

Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyen çalışma tarzımızla, faaliyetlerimizle ilgili tüm yenilikleri ve değişimleri takip ederek, dayanıklı, piyasa koşullarına uygun ve kusursuz üretimler yapan; sürekli gelişmeyi ve ilerlemeyi sağlaya bilen, etik değerlere saygılı takım anlayışı ile çalışabilen, personelin memnuniyetine ve eğitim seviyesini sürekli geliştiren yasal şartlara ve kalite yönetim sistemi şartlarına uyarak alanında rekabet gücü yüksek bir firma olmaktır.

Saygılarımızla

Site adresi : http://www.ucuzdusakabin.org
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla