Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mart 2015, 13:17   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Çekmeköy Bosch Servisi

Çekmeköy Bosch Servisi olarak kalifiye elemanlarımızla en kaliteli hizmeti sizlere sunmayı görev edindik. Görevimiz size en güzel hizmeti, en iyi şekilde biçimde vermektir. İşte bu sebeple bütün elemanlarımızı deneyimli ve servis sektörü kapsamında iyi, nitelikli elemanlardır ve de bütün elemanlarımıza gereken eğitimler bir çok kez verilir.

7 gün 24 saat hizmet sözümüz var. Evet, bizler sizlere çok daha çabuk hizmet verebilmek amaçlı 7 gün 24 saat süresince sizin aramanızı bekliyoruz. 7 gün 24 saat hizmet demek bizlere dilediğiniz her an ulaşabilmeniz demektir. Mesai saatleri dışı, hafta sonu kavramı yoktur. Zira teknik servis hizmetimizi sadece belirlediğimiz bazı günler alabilirsiniz diye sınırlama getirmiyoruz. Her an bir sıkıntı olabilmektedir ve o an bize ulaşmak isteyebilirsiniz. Bilhassa gezici acil hizmet ekibimiz ile size en kısa zamanda ulaşıyoruz ve taleplerinizi alıyoruz. Evdeki elektronik cihazınızda ivedi olarak düzeltilmesi gereken bir sıkıntı olduğunda doğrudan bizi arayın ve anında gelip problemi çözüp sorunu halledelim.

Çekmeköy Bosch Servis İşin sırrı %100 müşteri memnuniyeti. Evet garantili teknik destek hizmetimizde, garantili servis hizmetimizde ve de garantili orijinal yedek parça tedarik hizmetimizde %100 alıcı memnuniyeti ilkemizi koruyoruz ve bu misyonda vazife alıyoruz. İşini severek yapan deneyimli personelimiz ile, size kalifiye hizmeti sunuyoruz ve tüm bu hizmetler karşılığında sizlerden pozitif tepkiler alıyoruz. Bütün bu işlemler doğrultusunda memnun kalmış bir müşterinin geri bildirimleri sonucu olarak %100 müşteri memnuniyeti ilkemizi hep koruyoruz
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla