Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mart 2015, 15:01   #1
tanitimhizmetleri
Keyifli~Üye
 
tanitimhizmetleri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 26 Eylül 2014
Mesajlar: 4
tanitimhizmetleri is on a distinguished road
Puanlar: 339, Seviye: 1
Puanlar: 339, Seviye: 1 Puanlar: 339, Seviye: 1 Puanlar: 339, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Lehim Hurdası

Lehim Kalay Cüruf Alınır

Lehim Kalay Curuf Alım Ve Satım İşlemlerinde Rakipsiz Adres

Her türlü sektörde artık atıklarınızın ciddi bir sorun olmaktan çıktığını ve bu noktada en iyi hizmetleri firmamız sayesinde elde edebileceğinizi söylemek isteriz. Sizlerde lehim cürufu satın alan ve gerektiğinde isteyen firmalara satan bir şirket ile bu yola çıkmak istiyorsanız her zaman tercihinizi bizden yana kullanabilirsiniz.

Kaliteli ve uygun bedeller ödeyerek bu işlerinizi neticeye dönüştürmek artık sadece sizin elinizde. Biz çok uzun yıllardan beri ülken genelinde binlerce noktaya Lehim Kalay Curuf Alıyoruz / Alınır / Satılır hizmetini vermeye devam etmekteyiz.

Eğer sizlerde hemen bu beklentilerinizi karşılamak istiyorsanız bizimle irtibat kurabilir ve tüm hizmetlerimiz ile ilgili oldukça geniş bir araştırma yapmaya başlayabilirsiniz. Kurumsal anlamda anında çözüm bulmak ve bu atıklarınızı değerlendirmek için piyasanın en elit adreslerinden birisi olmaya devam ettiğimizi de belirtelim.

Çok daha fazla bilgi ve sorularınıza yanıt bulmak için artık bu büyük ailenin bir parçası olmayı tercih edebilirsiniz. Herkese bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Lehim Hurdası Lehim Hurdası Fiyatları

Kaynak: Elektronik Hurda, Atık, Anakart Hurdası, Hurda Kablo © Copyright Makaleyi izinsiz kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.
tanitimhizmetleri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla