Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mart 2015, 16:28   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Tek Kartla Sınırsızca Sinema



Tek Bir Kartla Tüm Sinema Salonlarında Sınırsızca Sinema

Sinemaya gitmek, yalnızca boş zamanları gidermek adına yapılan bir etkinlik değil. Pek çok insan sezon içerisinde sinemada insanların beğenisine sunulan filmlerin büyük bir çoğunluğunu izlemek istiyor. Ancak kimileri öğrenci olduğundan, kimileri de istedikleri tüm filmler için bilet alamadıklarından bu isteklerini geçmiş dönemlerde bastırmaya çalışıyorlardı. Ancak ülkemizde yeni yeni oluşturulan farklı bir oluşum olarak öne çıkmaya başlamış SİNEMİA ile birlikte artık sahip olunacak tek bir kart ile birlikte istenildiği kadar film izlenebilecek. Basit bir kartmış gibi görünen Sinemia, aslında bünyesinde çok farklı avantajları da barındırıyor. Özel bir sinema kulübü olarak hazırlanan Sinemia sayesinde oldukça uygun fiyatlara satın alacağınız üyelik ile birlikte istediğiniz sinema salonlarında bedava sinema bileti alarak, izlemeyi arzu ettiğiniz filmleri izleyebileceksiniz.



Satın alacağınız Sinemia kartınızı istediğiniz kadar kullanabileceksiniz. Ancak bu kartı kullanarak aynı gün içerisinde yalnızca bir filme gidebilirsiniz. Yani diğer bir filmi izlemek istediğiniz zaman ertesi günü beklemeniz gerekecek. Şimdilerde Sinemia üyeliği kullanarak ülke içerisinde yer alan sinema salonlarının %90'ından fazlasında sinema bileti alabiliyorsunuz. Üstelik Sinemia, bu sinema salonlarını artırmak ve Türkiye içerisindeki tüm sinema salonlarında geçerli bir kampanya olmak için çalışmalarını da sürdürüyor. Eğer ki istediğiniz sinema salonu sistemin içerisinde bulunmuyorsa, kulübün sitesi içerisinde yer alan mesaj bölümüne girerek istediğiniz sinema salonunu önerebilirsiniz. Normalde markaların yapmış olduğu kampanyalar, tek olarak kullanılabilmekte ve yalnızca normal sinema gösterimlerinde geçerli olmaktadır.

Sinemia ise bu durumu ortadan kaldırmak adına farklı bir çalışmaya imza atıyor. Bu karta sahip olan kişiler, diğer markaların sağlamış olduğu indirimleri rahatlıkla kullanabilecekler. Özellikle de bedava bilet kampanyasının olduğu dönemlerde zaten kendi biletinizi ücretsiz bir şekilde aldıktan sonra bedava bilet kampanyasının gerekli şartlarını yerine getirerek ikinci bileti de böylece bedavaya getirmiş oluyorlar. Özel bir sinema kulübü olan Sinemia içerisine girmek için öncelikli olarak davetiye koduna ihtiyaç duyuluyor. Bunun için kişiler LinkedIn veya Facebook hesapları ile davetiye isteyebilecekler, sonrasında kısa süreler içerisinde kart arzu edilen adrese gönderiliyor. Böylece kart geldiği andan itibaren rahatlıkla kullanılmaya başlayacak.

Site: www.sinemia.com

sinemia.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla