Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mart 2015, 22:17   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Beykoz Bosch Servisi

Beykoz Bosch Servisi olarak, İstanbul Beykoz içerisindeki bütün müşterilerimize kapımızı açıyoruz. İletişim sayfamızdan adresimize bize ulaşabileceğiniz gibi telefonlarımıza da ulaşabilirsiniz ve bu veriler alanında 7 gün 24 saat süresince bize ulaşabilir bizden teknik servis hizmeti alabilirsiniz.

7/24 Servis Hizmeti

Beykoz Bosch Servisi olarak, 7 gün 24 saat süresince servis hizmeti, bakım, onarım hizmeti ve de orijinal yedek parça temini hizmeti alabilirsiniz. Tümü bir telefon kadar size yakın.Gerçekten çok iyi bir teknik destek hizmeti sunmak , size bütün hizmetlerimizi en güzel biçimde sağlamak demektir. Servis hizmetlerimiz içinde yer alan bakım hizmetimiz ile ürünlerinizin güncelliğini korumaktadır , ürünlerinizi sıfır gibi eskisi gibi yeni almış gibi kullanabilirsiniz.

Tecrübeli Personel

Biz teknik destek hizmetimiz de ve servis hizmetimiz de, gündelik , mevsimlik, dönemlik, senelik bakım hizmetlerimizde de size ürününüzü önceden olduğu gibi ilk gün aldığını gibi kullanabileceğinizi vaat ediyoruz ve yeniden sıfır ürünmüş gibi garantili olarak gönül rahatlığıyla aklınız kalmadan servis hizmetimizden yararlanabileceğinizi vaat ediyoruz. Bütün bu vaatler ışığında Beykoz Bosch Servisi, size bir telefon numarası kadar yakın.

2 Yıl Garantili Hizmet

Beykoz Bosch Servisi garantili teknik destek hizmetimizde, garantili servis hizmetimizde ve de garantili orijinal yedek parça tedarik hizmetimizde %100 alıcı memnuniyeti ilkemizi koruyoruz ve bu misyonda vazife alıyoruz. İşini severek yapan deneyimli personelimiz ile, size kalifiye hizmeti sunuyoruz ve tüm bu hizmetler karşılığında sizlerden pozitif tepkiler alıyoruz. Bütün bu işlemler doğrultusunda memnun kalmış bir müşterinin geri bildirimleri sonucu olarak %100 müşteri memnuniyeti ilkemizi hep koruyoruz.

Orijinal Yedek Parça

çamaşır makinenizi sorunsuz bir şekilde kullanmanız için, periyodik bakımlarını sürekli yaptırmanız gerekmektedir. Kış bakımı, yaz bakımı, bahar bakımı adı altında mevsimlik sağlanan bakım hizmetleri ile çamaşır makinenizi çok çok uzun süreler , ilk gün ki gibi kullanabilirsiniz. İşte bu nokta da Beykoz Bosch Servisi ‘ nin teknik servis imkanı sizlere tüm bu hizmetleri sunuyor. Günümüz şartlarında teknik servis hizmeti sağlamak, müşteriye aldığı ürün ya da kullanmış olduğu markalı ürün ile ilgili tepeden tırnağa tüm yardımı , tüm hizmeti sağlamak demektir. Teknik servis hizmeti, arızalanan bir ürünü onarım, tamir işlemleri ile tekrar kullanılabilir hale gelmesinin yanında, parça sorunu olan ürünlere orijinal yedek parça tedariği sağlanması ve de en önemlisi ürünlerin, cihazların hiç bozulmaması , ilk gün ki gibi uzun yıllar boyunca kullanılmaları için mevsimlik, dönemlik bakım hizmetlerinin yapılması demektir.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla