Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Mart 2015, 23:55   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Modatarz - Abiye Elbiseler, Abiye Modelleri



Modayı yakından takip edenler için oluşturulan devasa bir platform olan Modatarz sitesi ile artık en güncel moda haberlerine ve o anda dünyada en çok tercih edilen kıyafetlere anında erişim sağlayabileceksiniz. Türk insanının modaya olan yakın ilgisi sebebiyle Türkçe dilinde yayın hayatına başlayan ve çıktığı ilk günden bu yana oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşan Modatarz.Net ile moda dünyasından kopmayacaksınız!

Kış ya da Yaz aylarında sıklıkla tercih edilen abiye modelleri ve bunlar ile ilgili birçok bilgi ve görsele web sitemizden kolayca erişebilmeniz mümkün hale gelmiştir. Kadınların olduğu kadar erkek kullanıcılar tarafından da yoğun bir şekilde takip edilen moda hayatı web sitemiz sayesinde çok kolay! Abiye elbiseler başlığı altından tarzınıza ve karakteristik özelliklerinize en çok uyum sağlayacak elbise modelleri hakkında bilgi edinebilmeniz mümkün hale gelmiştir.

Kadın modası alanında rakiplerinden oldukça önde bir site olan Modatarz.Net, günlük olarak güncellenen içeriği ve alanında uzman deneyimli teknik ekibi ile sizleri gelişmelerden anı anına haberdar etmektedir. İç giyim hakkında da merak ettiğiniz her türlü konuyu web sitemiz altında bulabilir, kişilik özelliklerinizi yansıtan iç giyim modası ile hayatınıza renk katabilirsiniz. Muhafazakâr bayan kesimin özellikle yakından takip ettiği tesettür giyim kategorimiz geniş çaplı bir şekilde hizmet vermektedir. Gelinlik ile ilgili modellerden güzellik ve bakım kategorilerine kadar oldukça geniş bir perspektifte hizmet vermekteyiz.

Site adresi : http://www.modatarz.net
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla