Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Mart 2015, 11:35   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Motosiklet Sitesi - Motosiklet Tutkusu



İki teker üstünde ki tutkuyu, yaşamayanlar bilemez. Araba kullanmak belki keyif verebilir ancak motosiklet kullanmayanların, keyfin ne olduğu hakkında yorum yapmamaları gerekir. Motosiklet; kullanan, kullanmayan herkese çekici gelebilir. Ancak gerekli bilgileri ve tecrübeleri öğrenmeden üzerine çıkmak ciddi sıkıntılar yaşatabilir. Motosiklet bilgisi ve deneyimlerine aynı anda ulaşabileceğiniz motosikletsitesi.com sayesinde, ihtiyacınız olabilecek temel ve ileri düzey bilgilere ulaşabilirsiniz.

Tüm marka ve modellerle ilgili bilgilerin yanı sıra, düşük, orta veya üst düzey motorların incelemelerine göz atarak, yeni bir motosiklet almadan önce fikir sahibi olabilirsiniz. Bunun yanında, çeşitli video ve haberleri de aynı sayfada bulmanız mümkün oluyor. Bu büyük aşkla ilgili köşe yazıları da oldukça ilginizi çekecektir. Foto galeri sayesinde, en güzel motosiklet resimlerine ulaşacaksınız.

Motosiklet gezisi, sizleri farklı bir dünyaya taşır. Öncelikle, ayrıcalığınız vardır. Çünkü 100 kişiden 98 i otomobil kullanabilirken, yalnızca 2 kişi bu iki tekerleğin üstüne çıkmaya cesaret edecektir. Hastalık derecesinde ki tutkularınıza yeni ortaklar bulmak ve bu tutkunuzu geliştirip, bilgiler edinmek için sitemizi ziyaret etmelisiniz. Yeni rotalar keşfetmenize de yardımcı olacak sitemizde, motosiklete dair her şey var.

Site adresi : http://www.motosikletsitesi.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla