Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mart 2015, 17:10   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kingdom Online Turnuvaları Başlıyor!

Kingdom Online Turnuvaları Başlıyor!



Selamlar arkadaşlar,

Türkiye’de 2000’li yıllarda çocuk ve genç olan herkesin oynadığı, oynamasada duyduğu Knight Online’ın yapımcısının yeni oyunu Kingdom Online açılalı bi 3 ay falan oldu. Oyun hiç fena gitmiyor. Betada oynamıştım, halende oynamaya devam ediyorum. Oyunun başlangıcından itibaren PvP bölgesi gelişti, oyunda ister bireysel ister takım olarak oynadığın kışla savaşlarına yeni sistem geldi Onur Tılsımı diye. Gördüğüm kadarıyla yenilikler sürekli olarak geliyor ve gelmeye devam edecektir de.

Şimdi de yetkililer oyunla ilgili yeni bir açıklama yapmış Kingdom Online’da ödüllü turnuvalar başlıyor diye. Muhtemelen 1 ay içerisinde falanda başvuru almaya başlarlar. Adamların Knight Online için yaptıkları turnuvalara bakınca yüksek bir ihtimal de nakit para ve oyuncu ekipman ödüllü turnuvalar olacak bunlar. Zaten oyunun sistemi güzel, Kışla Savaşları falan oldukça eğlenceli. Eminim turnuvalardada aksiyon olacaktır.

Ben turnuvalar için kendimce bir takım oluşturmak istiyorum. Oyuna yeni başlayacak arkadaşlar varsada her türlü yardımcı olabilirim. Veru sunucusunda oynuyorum. Eğer varsa gelecek olan oyuna oyun içerisinde JessieJay ismine pm atsınlar.

Oyun hakkında hiç bilginiz yoksa Kingdom Online ? Free to Play 3D MMORPG Game adresine bakın. Burada ayrıntılı rehber var.

Oyun ilginizi çektiyse başlayın, kuralım takımı. Ayrıca son olarak oyunu Kingdom Online ? Free to Play 3D MMORPG Game adresinden kayıt olup indirebilirsiniz.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla