Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mart 2015, 20:29   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart portatif.com.tr - hayatın renkleri seninle!



Online alışveriş siteleri içerisinde çok cazip fiyat avantajları ile alışveriş yapmak ve hızlı kargo seçeneklerinden istifade etmek istiyorsanız Portatif.com.tr üzerinden bu alışverişleri en uygun şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartı ile taksitli alışveriş yapabilmenize olanak sağlayan Portatif.com.tr ile artık gereksiz harcamalardan kurtuluyorsunuz.

Portatif.com.tr üzerinden en uygun fiyatlarla bez dolap ihtiyaçlarınızı giderebilir ve bu ürünün evinize kadar teslim edilmesini sağlayabilirsiniz. Bu alışveriş sitemizi diğer sitelerden ayıran en büyük özellik tüm ürünlerde kargonun ücretsiz olmasıdır. Güvenilir alışveriş seçenekleri ile kişisel verilerinizi koruyan sertifikalara sahip olan web sitemiz sayesinde artık ayaklı askılık gibi ihtiyaçlarınızı çok uygun fiyatlar eşliğinde karşılayabileceksiniz. Her hafta kampanyalı ürünlerin satışa sunulduğu ve ihtiyaçlarınızı kolayca karşılamanıza olanak sağlayan web sitemizde ev gereçlerine, portatif dolaplara ve mobilya & ev tekstil ürünlerine kolayca erişebileceksiniz. Bebek hamak kategorisi altından bebeğiniz için gerekli olan eşyalara da çok uygun fiyatlarla erişerek hiçbir kargo masrafı ödemeden evinize teslim alabilirsiniz.

Portatif.com.tr lojistik merkezinde bir kargo şubesi de bulunmaktadır. Bu sayede siparişler aynı gün ve kargo ücreti alınmadan gönderilmektedir. Türkiye'nin her yerine 1-2 gün içerisinde teslimat yapılmaktadır.

Prado Mobilya , ev düzenleme ürünleri ile sektörüne değer katmaktadır. Yenilikçi tasarımları, verimli üretim süreçleri ve teknolojiyi kullanabilme kabiliyeti ile bugün Türkiye’nin en büyük e-ticaret markaları ve offline mağazaları ile işbirliği yapmaktadır. Bez dolap, ayaklı askılık, portmanto, dolap düzenleyici, dekoratif duvar rafları gibi bir çok ürünün üretimini ve satışını yapan firmanın ürünlerine sitemizden ulaşabilirsiniz.

Site adresi : http://www.portatif.com.tr
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla