Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mart 2015, 20:32   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Masaj Salonları rehberi - Masajon.com

Site İsmi : http://masajon.com



Site Konusu : Masaj Salonları rehberi - Masajon.com

Domain Kayıt Zamanı : Temmuz 2014

Tanıtım ve Açıklamalar : Masaj salonu arıyorsanız tam olarak doğru adrese gelmiş bulunmaktasınız. Masajon.com adlı internet sitesi bünyesinde Türkiye'nin dört bir yanından çok sayıda masaj salonunun telefon ve adres bilgileri kendine yer bulmuştur. Bu bilgilere ulaşmak için yapmanız gereken tek şey, masajon.com isimli internet adresine bağlanmak olmalıdır.

İstanbul'da masaj salonuna gitmek isteyenler, sitedeki İstanbul Masaj Salonu sayfasını ziyaret edebilir. Bu sayfada İstanbul ili içerisinde faaliyet gösteren en iyi masaj salonları tanıtılmaktadır.

Kadıköy içerisinde masaj salonu arayanlar için de Kadıköy Masaj Salonu adı altında özel bir sayfa hazırlanmıştır. Altıyol, Caddebostan, Kalamış, Bağdat Caddesi ve benzeri bölgelerdeki masaj salonları, sitedeki Kadıköy masaj salonu sayfasında bulunabilecektir.

Siz de bir masaj salonu işletiyorsanız, hemen masajon.com sitesine bağlanarak sahibi olduğunuz masaj salonunuzu tanıtınız. Her gün masaj salonu arayan çok sayıda ziyaretçinin giriş yaptığı Masajon.com adresine ilanınızı bırakarak, önemli bir müşteri kitlesine ulaşabilirsiniz.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla