Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Mart 2015, 22:47   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Satranç takımları - Satrancokulu.com

Satranç takımları - Satrancokulu.com

2001 yılında beri yayında olan Satranç Okulu geniş içeriği ile satranseverlerin ilk durağı olmaya devam ediyor. İçerisinde yüzlerce ders barındıran Satranç Okulu'nun en beğenilen dersleri ise FM Selim Gürcan tarafından hazırlanan flaş eğitim videoları. Teknolojinin geliştiği günümüzde eğitim videolarının yaygınlaşması kaçınılmazdı. Satranç Okulu tarafından hazırlanan 109 eğitim cd'si her seviyede satranççıya yönelik. Özellikle açılış cdleri çok geniş bir arşiv oluşturmakta. Son çıkan "Kazandıran Oyunsonları" cd'leri oyunsonu arşivini de dokuza çıkardı. "1.e4 ile Kazan" başlığı altında çıkan 4 cd ise beyazlara 1.e4 sonrasında sağlam bir repertuvar veriyor. Tüm bu ürünlere www.satrancokulu.com Marketinden ulaşabilirsiniz.

Satranç Okulu Marketi yüzlerce çeşit satranç ürünü ile satrançseverlere hizmet vermeye devam ediyor. Satranç Okulu Marketi'nden satranç kitaplarına, satranç takımlarına, saatlere ve eğitim panolarına en uygun fiyat ile ulaşabilirsiniz. Satranç Okulu'nda yirmiye yakın satranç takımı çeşidi bulunmakta. Şah yüksekliği 63, 85, 90, 94, 95, 105 mm olmak üzere değişik boyutlar mevcut. Ayrıca ürünler beyaz ve krem renk olarak da ayrılıyor. Mat ve parlak olmak üzere seçimlerde de bulunabilirsiniz. Takımlar bir starndart olarka kabul edilen Staunton modellerdir. Tek farkı doğal olarak şahın teğeseinde bulunan hacın kaldırılması. Elbette bu satrancın Avrupalılara ait bir oyun olduğunu göstermiyor. Satranç Emeviler üzerinden Avrupaya geçti ve müslüman oyunu olarak kabul edilen satrancı kiliseye kabul ettirebilmek için böyle bir değişiklik yapmışlardır.

Mağazada satranç saatleri de bulunuyor. Özellikle turnuvalarda oynayacak oyuncuların ihtiyacı olan bu ürün Dijital Satranç Saati ve Mekanik Satranç Saati olmak üzere ikiye ayrılmakta. Dijital saat zaman artırmalı olarak da ayarlanabiliyor. Kişisel ve yıldırım ağırlıklı kullanımlarda daha ekonomik olan mekanik saat kullanılabilir ama dezavantajı zaman eklemenin olmaması elbet.

Satranç Eğitim Panoları okulların en önemli ihtiyacı. Yine markette en kaliteli ürünlere en uygun fiyatlarla sahip olabileceksiniz. Üç tür ürün bulunmakta. Sarılabilir , askılı ve ayaklı pano. İki değişik sarılabilir pano, iki değişik askılı pano ve üç değişik ayaklı pano satışa sunuluyor. Panolarda hediye eğitim cdleri de verilmekte. Fiyat cazibesinin yanında böyle bir avantaj da bulunmakta.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla