Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mart 2015, 02:04   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Kızkalesi, Mersin

Mersin’e gelip, Kız Kalesini görmemek kesinlikle olmaz. Değişik bir geçmişe ve hikayeye sahip olan Kız Kalesi hakkında ki tüm bilgileri edinmeniz, genel kültürünüzün gelişmesi açısından büyük bir artıdır. Mersin’i gezmek için ziyaret eden turistlerin, olmazsa olmaz diyeceği bilgilerin tamamını bir sitede topladık. Kizkalesi.net adresine girdikten sonra, tüm turistlik mekanları ve bu mekanların nerelerde olduğunu öğrenebilirsiniz. Özellikle işinize yarayacak restoranlar, cafeler, tarihi ve turistik mekanlar ve konaklama yapacağınız oteller veya moteller hakkında ki yer ve konum bilgilerine de erişebilirsiniz.

Kızkalesi hikayesine sitemizden ulaşacağınız gibi, özellikleri hakkında da genel bilgilere sahip olacaksınız. Gittiğiniz yerde ki tarihi mekanları gezmek oldukça eğlenceli olabiliyor. Bu eğlenceyi ise, en başında bilinçli olarak yapmanız kat kat daha eğlenceli ve bilgilendirici olacaktır. Özellikle ilk defa ziyaret edecek olanlar için bir rehber görevi gören kizkalesi.net adresinde işinize yarayacak bir çok bilgiye sahip olacaksınız. Yol bilgisi ve mekanların yerleri hakkında ki bilgiler hayat kurtaracak cinsten olabiliyor. Gittiğiniz şehir hakkında hiçbir bilginiz olmadan fazla keyif alamazsınız.

Kızkalesi pansiyonları sayesinde de, en uygun fiyata konforu nasıl bulacağınız hakkında bilgiler sunmaktayız. Kalacak yerinizi önceden ayarlamanızla birlikte, sorunsuz bir seyahat sizleri bekliyor olacaktır. Pansiyon değil de, Kızkalesi otellerinde konaklama yapmak isterseniz de kizkalesi.net sitesinden detaylı bir rehbere ulaşabilirsiniz. Mersinle ilgili bilgilerin yanı sıra, daha çok vazgeçilmez ziyaret mekanı olan Kızkalesi hakkında birçok bilgi ve özelliğe ulaşacağınız sitemizi ziyaret etmeden, tatile çıkmayın.

Site adresi : http://www.kizkalesi.net
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla