Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mart 2015, 15:32   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart MDSiirler - Kısa Şiir ve Aşk Şiir




Şiir sözleri incelemek ve şiir okumak en güzel duygu ve rahatlatıcı etkenlerden bir tanesidir. Heleki en güzel elden en iyi kalemden özgün yazılmış şiirleri okumak ve araştırak o kafiyelerdeki hissi yakalamak anlamak şiir okumanın vereceği en güzel heycanlardandır. MDSiirler.COM olarak internet sitemizde Murat Demirci'ye ait 2008 yılından günümüze yazılan tüm şiirleri paylaşıyoruz. Genellikle kısa şiir ve aşk şiir kategorilerinde yayınladığımız şiirler ile okuyucu kitlemizi her gün daha da arttırıyoruz. Sosyal medya takipçilerimiz ve internet sitesi takipçilerimiz ile çok güzel yerlere şiirlerimizin tüm Türkiye tarafından okunur hale gelmesini hedefliyoruz.


aşk şiirkategorinde ve tüm kategorilerde paylaştığımız şiir sözlerimiz şiir yorumlarımız gün geçtikçe artmakta ve alt yapı olarak siz okurlara daha iyi şiir okuma imkanı vermek adına geliştirdiğimiz Android uygulama ile Google Play'den indireceğiniz uygulamamız ile cep telefonunuz üzerinden de şiirlerimize ulaşabilirsiniz. Tüm şiirleri kendine ait olan ve her gün onlarcasını paylaşan Murat Demirci okuyucu kitlesine en güzel aşk şiir ve kısa şiirleri paylaştırmaya devam ediyor.


Kısa şiir ve uzun şiir olarak bir çok kategoride en güzel anlamlı ve derin duygu yüklü aşk şiirlerimizi okuyucularımızla paylaşıyoruz, son zamanlarda yaygın olan kısa şiir okuma kitlesi içinde özellikle ayrı bir kategori oluşturarak oradan da kısa şiir yazılarımızı paylaşıyoruz. Kısa şiir okumak ve anlamak şiir sözleri nde o güzel duyguyu yaşamak ve hissetmek işte gerçek olan o anda şiiri tamamen anlamak ve onu yaşayabilmektir. Yazarımız kendi manevi duygularını okuyuculara aktarmak adına en güzel kısa şiir ve aşk şiir arşivini siz değerli okurları ile paylaşarak sizlere anlamlı şiir okumanız için fırsat sunuyor. Sizde anlam yüklü güzel bir şiir okumak ve aşk şiir tadını yakalamak için mdsiirler.com adresini ziyaret ediniz, elinizin altında bir şiir arşiviniz olması içinde mobil uygulamamızı indirebilirsiniz mutlu günler dileriz.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla