Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mart 2015, 17:51   #1
Prolesion
Keyifli~Üye
 
Prolesion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10 Mart 2015
Mesajlar: 6
Prolesion is on a distinguished road
Puanlar: 35, Seviye: 1
Puanlar: 35, Seviye: 1 Puanlar: 35, Seviye: 1 Puanlar: 35, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 86%
Etkinlik: 86% Etkinlik: 86% Etkinlik: 86%
Standart Profesyonel Hizmetin Adresi

Profesyonel Hizmetin Adresi

Yalıtım genel hatlarıyla ikiye ayrılır. Ses yalıtımı ve ısı yalıtımı olmak üzere. Günümüzde insanlar bu ikisinden de rahatsız olmaktadır. Özellikle gürültü kirliliğinin bir hayli yaygın olduğu günümüzde insanlar çevrelerinde ki birçok sesten rahatsız olmaktadırlar. Bazen evimizin yanında bir okul, bir kafe hatta bir inşaat bile olabilmektedir. Bu gibi durumlar için hazırlıklı olmak istiyorsanız siz de evinize ses yalıtımı yaptırmalısınız. Bunun için Sena Group Yapı Marketleri sizlerin hizmetinizdedir. Sizde ses izolasyon ile evlerinizde daha rahat bir yaşama sahip olabilirsiniz.

Her İhtiyaca Cevap Verir

Ses ile ilgili büyük sorunların olduğu stüdyolar, kafeler, sinema ve tiyatro salonları gibi mekanlarda sesin eşit bir şekilde dağılması için akustik paneller tercih edilmektedir. Çevreci çözümlerin artık günümüzde daha çok yaygınlaşmasına yardımcı olan Sena Group sizlere birçok alanda hizmet vermektedir.
Ses yalıtımı denilince akla ilk olarak akustik süngerler gelmektedir. Bununla birlikte ise akustik sünger fiyatları akla gelmektedir. Sena Group Yapı Marketleri ve hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak için yumurtasunger.net adresini ziyaret edebilirsiniz.
Prolesion isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla