Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mart 2015, 01:33   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Caller ID Cihazları



Tüm elektronik ihtiyaçlarınızı piyasadan en uygun fiyatlar ile karşılamak istiyor ve bütçenizi korumak istiyorsanız Aybit Market adı altında açmış olduğumuz online alışveriş sitemize göz atabilir uygun fiyat avantajlarından siz de istifade edebilirsiniz.

Online olarak indirimli fiyatlarla alışveriş yapabilmenize olanak sağlayan sitemizden en çok talep gören ürünlerin başında caller id cihazı gelmektedir. Müşteri tanıma ve sipariş takip sistemleri de oldukça rağbet görmekte olup bu cihaza ihtiyacı olan kullanıcılar uygun fiyat avantajlarından en üst düzeyde istifade etmektedirler. Web sitemizden caller id fiyatı hakkında detaylı bilgilere ulaşabilir ve anında siparişinizi verebilirsiniz.

Caller id ile arayan numarayı gösterme imkanını sizlere tanıyan clip ile telefon çalarken kimin aradığı hakkında detaylı bilgilere sahip olabileceksiniz. Edindiğiniz bu bilgilerin kalıcı olması için usb protu aracılığı ile bunları bilgisayarınızdaki veri tabanına anı anına aktarabilir ve kendinize geniş bir data oluşturabilirsiniz. Web sitemiz üzerinden edinebileceğiniz CID604 cihazı 4 tane telefon hattı için kullanılmaktadır. Yazılımcıların da aktif bir şekilde kullanmak olduğu caller id programı ve daha fazlasına sahip olabilmek için tek yapmanız gereken Aybit Market adı altında açılan web sitemizi ziyaret etmek!

Site adresi : http://www.aybitmarket.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla