Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mart 2015, 16:19   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Bardakta meyve İzmir'e gelmiş



Aslında hepimiz meyve yemeye bayılırız değil mi? Ama her defasında tek tek yıka, soy, doğra derken bir ömür geçiyor. Bir de tabi taze taze yemek istiyorsak haftada en az 3 defa pazardan/manavdan almak gerekiyor ki burada sonsuz üşengeçliğimiz devreye giriyor.

Yurtdışı seyahatlerinde hep imrenerek bakardım o tek tek doğranmış taze meyve bardaklarına, 'ahh' derdim 'bunlardan bizim marketlerde de olsa da artık uğraşmasak'. Geçenlerde bir arkadaşımın ofisini ziyarete gitmiştim, kendisi İzmir'de kurumsal bir firmada çalışıyor. Her gün işe takım elbiseyle gelen, şirketin son model aracına bedavaya binen tiplerden. Neyse öğleden sonra 3-4 civarı çay mı içsek kahve mi içsek muhabbeti yaparken, ' Abi dur, sana bir sürpriz yapayım ' dedi. Sonra da ' Çikolata mı Vanilya mı ? ' diye sordu. Tabiki çikolatayı seçtim. Neyse ben white chocolate mocha'ım geleceğine emin bir şekilde heyecanla beklerken bana 2 renkli karton poşet getirdi. Bundan sonrasını detaylandırmam gerekiyor..

Yakın zamanda başlamış bu arkadaşlar bardakta meyve işine, isimleri de Kap Bi Meyve. İzmir'de olur mu olmaz mı dememişler, zaten daha önce İstanbul havasını koklamışlar sonra doğru yolu bulmuşlar. Sunumları beni benden aldı belirteyim. Tüm tema eğlence ve sağlık üzerine. Siparişleri bayan bir arkadaş pembe motorsikletiyle getiriyormuş, ürünleri rengarenk karton poşetlere koyuyorlar, mavi, yeşil, kırmızı, pembe, sarı... her poşetin içerisindeki çatal kaşıklar da rengarenk, sonra ıslak mendillerine ilk defa şahit oldum, üzerine basınca açılan meyve şeklinde bir ıslak mendilleri var. Ve tabi ki meyve kapları bir harika. 2 boy kap seçimi mevcut, orta ve büyük. Burada özellikle öğün için mi öğün arası mı tükettiğinizle alakalı seçmenizi öneriyormuş arkadaşlar. Her meyve siparişi verildiği anda tek tek soyulup doğranıyor tabi ki bu sayede inanılmaz taze bir şekilde servis ediyorlar. Meyveleri doğrama şekilleri de yenilikçi her bir meyveyi bir kat halinde küp küp doğruyorlar , bu sayede ister meyvelerin tadını tek tek alabiliyorsunuz dilerseniz karıştırabiliyorsunuz. Şu anda 9 çeşit kap varmış sistemde , taze mevsim meyveleriyle çalıştıkları için kapların içeriği ve çeşiti sürekli değişiyor. ve en büyük yeniliklerine gelelim, üzerine ekledikleri sosları... Kapların içeriklerine göre kimine çikolata sosu koymuşlar, kimine badem ve vanilya, bazısı cevizli ve ballı ( adına da enerji demişler ) , kuru kayısı olan var, kuru üzüm olan, frambuaz soslusu var.. Yani bu arkadaşlar meyve işini gerçekten eğlence haline getirmişler, yerken kalori derdi vs. de olmayınca bir keyifli oluyor, yazarken bir daha canım çekti valla.

Denemek isteyenler için kısa bir not vereyim, şimdilik sadece Bornova, Alsancak ve Bayraklı ( Plazalar Bölgesi ) bölgesine gönderim yapıyorlar ve siparişleri kapbimeyve.com , yemeksepeti.com veya 0850 2232344 nolu telefondan verebiliyorsunuz.

Ne diyelim, Afiyet Olsun..

Site adresi : https://kapbimeyve.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla