Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mart 2015, 14:57   #1
celalseo
Keyifli~Üye
 
celalseo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2015
Mesajlar: 7
celalseo is on a distinguished road
Puanlar: 293, Seviye: 1
Puanlar: 293, Seviye: 1 Puanlar: 293, Seviye: 1 Puanlar: 293, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 29%
Etkinlik: 29% Etkinlik: 29% Etkinlik: 29%
Standart Blog ve Kitap

Hızlı bir gelişim sürecine gire teknolojik gelişmeler beraberinde bir çok yenilik ve kolaylığı da getirmiştir. Yaşamı kolaylaştırmanın yanı sıra bir çok sektörü internet ortamına taşıyan bu gelişmeler internet sektörünün de hızla büyümesine neden oldu. Önceden html kodlarla basit seviyede yapılan siteleri şimdi tek tuşla kurmak mümkün olur hale geldi.

Teknolojik gelişmelerle beraber son yıllarda klasik anlamdaki kitap da yavaş yavaş yerine e-book’a bırakmaya başladı. Artık basılan her kitabın, kitap satış sitelerinde e-book versiyonu da satılmakta. Bu durum tabii olarak e-book okuyucu araçlarının da sektöre girmesine neden oldu.

Hazır kitap demişken, yeni nesil edebiyat blog denilen web teknolojisi ile bir çok yazar kazandı. Bloglarda yazarlık yapan amatör ruhlu şairler, yazarlar içeriklerinin beğenilmesi ile bir anda bu içerikleri kitaplaştırabilir bir hale geldiler. Bu durum yani blog sayısının artması hem okuyucu sayımızın hem de yazar sayımızın artmasında son derece önemli katkı sağladı.

Kaynak: Caner Sağır ? Bir Yalnız Kolay Yetişmiyor | Bir Yalnız Kolay Yetişmiyor
celalseo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla