Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Mart 2015, 00:46   #1
celalseo
Keyifli~Üye
 
celalseo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Mart 2015
Mesajlar: 7
celalseo is on a distinguished road
Puanlar: 293, Seviye: 1
Puanlar: 293, Seviye: 1 Puanlar: 293, Seviye: 1 Puanlar: 293, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 29%
Etkinlik: 29% Etkinlik: 29% Etkinlik: 29%
Standart Habercilikte Özgün ve Kaliteli İçerik

Haber sitelerinin gittikçe arttığı günümüzde doğru habercilik yapan ve amacı sadece haber yapmak olan site bulmak neredeyse oldukça güç.

Haber sitelerinin geneline baktığımızda amacın haber vermek değil de reklamdan para kazanmak olduğunu net bir şekilde görebiliyoruz. Haberler ne kadar yoğun olursa olsun, içerikle alakası olmayan manşetlerden, habere girdiğimizde haberi okumamıza engel olan reklamlardan haber sitesi konsepti tamamen terkedilmiş görünüyor. Daha doğrusu her tarafı reklamlarla kaplanmış haber sitesi konsepti oluşturmayı başarmışlar.


Bu noktada karşımıza çıkan Ajans Haber kullanıcılarını rahatsız etmeyen reklam tercihleriyle özgün ve şeffaf haber ilkesiyle okunulası ve takip edilesi bir haber sitesi olmuş diyebiliriz. Hem özgün içerik, hem kaliteli fotoğraflar ve bannerlar, doğru başlıklar, doğru içeriklerle sektördeki bir çok rakibinin önüne geçmeyi başarabilmiş.

Ajans Haber umarız bu kaliteli görüntüsünü ve duruşunu bozmadan, özgün ve kaliteli içerikle kullanıcılarına hizmet etmeye devam eder.

Siteye ulaşmak için: Ajans Haber - Haberler, Son dakika haberler, internet haber
celalseo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla