Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Mart 2015, 23:36   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Yeryüzü Cenneti Maşukiye ve Yazıcılar Otel

Yazıcılar Otel ve Restaurant, cennetten bir parça izlenimi veren Maşukiye’nin en önemli konaklama tesislerinden birisi. Otel ve ilçe hakkında ayrıntılıyı bilgiyi ‘yazicilarotel.com.tr’ adresinde bulabiliyorsunuz. Yine de bilmeyenler veya merak edenler için kasaba ve otel hakkında biraz bilgi verelim.


Maşukiye kasabası Kocaeli’nin Kartepe ilçesine bağlı bulunuyor. Kasaba oldukça kolay ulaşılabilen bir konumda bulunuyor. İstanbul’a 100, Ankara’ya 320, Kocaeli’ne 15 ve bağlı olduğu Kartepe ilçesine 17 kilometre mesafede bulunuyor. Diğer bölgeler için de ulaşım oldukça kolay. Sabiha Gökçen Havaalanı’na sadece 80 kilometre mesafede bulunuyor. Yani Türkiye’nin her yerinden birkaç saat içinde Maşukiye’ye ulaşmanız mümkün.Otobüsle ulaşım da oldukça kolay. İzmit otagarına girmeden şehir içindeki E-5 bölümünde inip Maşukiye otobüslerine binebilirsiniz. Ankara’dan otobüsle gelenler Sapanca’da inerek kısa zamanda Maşukiye’ye ulaşabiliyorlar. Yerleşim merkezi inanılmaz doğası ve yapılabilen aktivitelerin bolluğu ile dikkat çekiyor. Hem Kartepe dağı eteklerinde hem de Sapanca Gölü kıyısında kaldığı için yaz-kış fark etmeden değişik aktivitelere katılmanız mümkün. Su kayağı gibi sporları Sapanca Gölü üzerinde yapabiliyorsunuz. Kayak gibi kış sporlarını ise Kartepe’deki tesislerde deneyebilirsiniz. Üstelik Kartepe sahip olduğu deniz manzarası ile diğer kış sporu merkezlerinden daha ayrıcalıklı bir konuma sahip. Daha sakin sporları tercih edenler ise eşsiz doğa yürüyüşü parkurlarından faydalanma imkanı bulunuyor.


Yazıcılar otel ise kasabanın can damarlarından biri. Tesis dikkatle tasarlanmış ve kaliteli bir hizmet veriyor. Bütün odalarında TV, direkt telefon, uydu yayınları, internet bağlantısı, minibar, merkezi ısıtma gibi çağdaş ve beklentilerimizi karşılayabilecek konaklama servisleri sunuluyor. Standart odaların yanı sıra, süitlerden ya da aile süiti ve kral dairesi seçeneklerinden yararlanabiliyorsunuz. Otopark, kuru temizleme, çamaşır ve ütü servisleri gibi hizmetler de mevcut. Ayrıca tesiste şarküteri, hediyelik eşya mağazası gibi çeşitli ihtiyaçlarınızı gidermeye yönelik mağazalar da bulunuyor. Grup olarak otelde kalan ya da iş yerlerinin katılımında faydalanması için toplantı salonları da bulunuyor. Bu salonlarda 120 kişiyi aşmayan davetler ve düğünler tertip edilebiliyor. Otelde otel restoranı, şömine restoranı ve cam restoran olarak isimlendirilen restoranlarda keyifli yemekler yemek mümkün. Bahçe restoranında ise hem yemek yemeniz hem de muhteşem doğa havasından yararlanma olanağınız bulunuyor. Özellikle Türkiye’nin en lezzetli alabalığı olarak bilinen alabalığı ve Yayla köy kahvaltısını denemenizi tavsiye ederim. Güveçte servis edilen farklı yemekler de tadabileceğiniz yöresel lezzetler. Otelin aktivitelerine gelince, tabi ki kasabanın sunduğu bütün imkanlardan yararlanabiliyorsunuz. Yaz aylarında Sapanca Gölü’nde su kayağı, kış aylarında Kartepe Dağı’nda kayak yapma imkanı ve gereken malzeme ile eğitim, doğada yapabileceğiniz yürüyüşler, Sapanca Gölü kıyısına gezmek ya da çay eşliğinde sohbet etmek için gitmek oteldeki aktivitelerden bir kısmı. Ayrıca ATV ya da jeep ile safari turu yapmak, tesisin kendi ormanında heyecanlı paintball karşılaşmasına katılmak da otelin tertip ettiği özel aktiviteler. Kısacası Maşukiye ve Yazıcılar Otel’e yapacağınız gezi sırasında beklentilerinizden daha fazla imkan, çok sayıdaki farklı seçenek ile karşılaşacaksınız.
Maşukiye'de Bulunan Yazıcılar Otelin Web Sayfasına Ulaşmak İçin Buraya Tıklayınız...
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla