Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mart 2015, 00:04   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Piramit Sünger | Akustik Piramit Sünger



Piramit sünger, yıllardır akustik ve ses sitemleri alanında yapmış olduğu başarılı çalışmalar ile ülkemizde kendine önemli bir yer edinmiştir. Ses yalıtım malzemeleri üreten ve bu alandaki başarıları ile ünlenen firmamız ile en uygun fiyat avantajlarını bulacak, bütçenizi önemli ölçüde rahatlatacaksınız. Kaliteli malzemeler ve deneyimli işçilik ile ses stüdyolarınızda ses yalıtımınızı en iyi şekilde ve en kısa süreler içerisinde gerçekleştiriyor, montaj sonrası yaşayabileceğiniz olası problemlerde siz değerli müşterilerimize her zaman tam destek veriyoruz.

Firmamız yanmaz piramit sünger çeşitleri ile de stüdyonuzda ya da ses yalıtımı yaptırmak istediğiniz herhangi bir bölgede karşılaşabileceğiniz olası yangın tehlikelerine karşı ciddi manada önlem almaktadır. Yangın durumlarında yangının çevreye yayılmasını engelleyen bu sistem ile çok daha güvenli ve emniyetli bir ortamda çalışmalarınızı gerçekleştirebileceksiniz.

Akustik sünger çeşitlerimiz ile de müşterilerin ihtiyaçlarını tam manasıyla karşılıyoruz. Akustik süngerin içinde akustik piramit sünger, yanmaz labirent sünger, renkli yumurta sünger, bariyerli yumurta sünger, basotect yumurta sünger, yanmaz yumurta sünger ve akustik yumurta sünger gibi birçok çeşit ve model bulunmaktadır. İhtiyacınız ne ise firmamızdan onu talep edebilir ya da mekanınızın tasarımına en fazla uyacak modeli sizler için firmamız seçebilmektedir. Ses yalıtım süngeri konusunda aranan bir marka haline gelen firmamız akustik piramit sünger çeşitleri ile ön plana çıkmaktadır.

Site adresi : http://www.piramitsunger.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla