Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mart 2015, 22:11   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Dış Cephe Tuğla Kaplama | Dekoratif Eski Antik Tuğlalar



Yeni yapılan binalarınızın ya da müstakil evlerinizin kusursuz bir dış cephe tuğla sistemi ile kaplanmasını ve uygun fiyat avantajlarından yararlanmak istiyorsanız firmamız ile iletişime geçerek bu ihtiyaçlarınızı en uygun koşullar eşliğinde halledebileceksiniz. İç mekanlarınızda antika tuğla görüntüsü işlemlerinizi alanında uzman ekibimiz ile başarılı bir şekilde tasarlıyor, hayatınıza renk katmaya devam ediyoruz.

Taş panel tuğla kaplama alanında uzman olan deneyimli ustalarımız ile bulundunuz bölgeye gelerek ihtiyaç analizi yaptıktan sonra çok kısa süreler içerisinde montaj işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Cephe tuğla kaplama konusunda sizlere en iyi fiyat garantisini veren firmamız ile herhangi bir problem yaşamayacağınızın da garantisini sizlere sunuyoruz.

Yüzlerce başarılı projenin altına imzasını atmış olan Sena Stone, bu başarısını daha da ileriye götürmeyi hedeflemektedir. Dış cephe tuğla kaplama işlemlerinizi en kısa sürede gerçekleştiren firmamız sayesinde gereksiz vakit kayıpları yaşamayacak ve belirttiğiniz sürede işleminizi tamamlamış olacaksınız. Dekoratif tuğla modellerimiz ile sizlere alışık olmadığınız deneyimler yaşatıyoruz. Farkı model ve renk seçenekleri ile yaşamınıza renk katan dekoratif tuğla modellerimiz ithal ham maddelerden imal edilmekte olup tamamen kalite standartlarına uygun bir şekilde imal edilip hizmetinize sunulmaktadır. Antik tuğla kaplama modellerimiz de son zamanlarda oldukça fazla rağbet görmektedir. Eski tuğla kaplama kategorimiz altından eskitilmiş cephe kaplama malzemelerine kolayca erişerek istediğiniz tercihi yapabilirsiniz.

Site adresi : http://www.discephetuglakaplama.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla