Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mart 2015, 22:16   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart 3 Boyutlu Yazıcı



3 Boyutlu Yazıcı

3 boyutlu yazıcı teknolojisi büyük bir hızla gelişiyor. Uzun süredir profesyonel amaçlarla kullanılan 3 boyutlu yazıcılar artık bireysel kullanıcıların da ilgi alanına girmeye başladı. Uygun maliyetli ve kullanışlı 3D yazıcılar sayesinde kişiler evlerinde çeşitli süs eşyaları, biblolar, oyuncaklar, takılar vs üretebiliyorlar. Türkiye'de de 3 boyutlu yazıcı satışı giderek yaygınlaşıyor. Amerika'da üç boyutlu yazıcılar teknoloji mağazalarında sıklıkla görünebilirken ülkemizde üç boyutlu yazıcıların satışı genellikle internet üzerinden yapılıyor.

3D yazıcı almak isteyenlerin ilk etapta dikkate aldığı faktör tabi ki 3D yazıcı fiyatları. Bireysel kullanıcılara yönelik olarak geliştirilen Buccaneer marka üç boyutlu yazıcı fiyat bakımından oldukça avantajlı. Bunun yanında, Buccaneer 3D yazıcının yazılım ve donanım bileşenleri de oldukça kaliteli. Buccaneer üç boyutlu yazıcılar hakkında daha fazla bilgiyi Türkiye distribütörü miniFAB Teknoloji Şirketinin internet sitesi üzerinden edinebilirsiniz.

miniFAB tarafından başlatılan Geleceği Yaz Projesi ile öğretmen ve öğrenciler 3 boyutlu yazıcılarla buluşuyor. Proje kapsamında okullara hem 3 boyutlu yazıcılar hem de bunların kullanımına yönelik eğitim içeriği sağlanıyor. Ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik iki farklı seviyeden oluşan söz konusu eğitim paketi, sunumlar, ders notları ve videolardan oluşan zengin bir içeriği kapsıyor.

minifab.com.tr
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla