Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mart 2015, 00:57   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Lüks konut projeleri



Bugün size prestijliprojeler.com sitesinin tanıtımını yapacağız. Prestijli Projeler bir yandan gayrimenkul alıcılarını bir yandan ise inşaat sektöründeki müteahhit firma diyeceğimiz inşaat şirketlerini doğrudan ilgilendiriyor.

Lüks konut projesi almak isteyen kişiler için oldukça yenilikçi ara yüzü ile bir çok özellik sunmaktadır. Lüks konut projesi alıcıları prestijliprojeler.com aracılığı ile satın almak istedikleri konutun özelliklerini dikkate alarak bir çok arama yapma imkanına sahiptirler. Örneğin hangi ilin hangi ilçesinde kaç odalı ve hangi özelliklere sahip bir evde oturmak istiyorlar ise geniş bir arama motoru aracılığı ile bunu gerçekleştirmeleri mümkündür.Ayrıca hangi fiyat aralığında konut almak istiyorlar ise bunu yapmak da mümkündür. www.prestijliprojeler.com ‘da üstelik seçmiş olduğunuz lüks konutlar arasından karşılaştırma imkanı da bulunmaktadır.

Örneğin İstanbul lüks konut projeleri, İzmir lüks konut projeleri ya da Ankara lüks konut projeleri hakkında detaylı bilgi istiyorsanız tüm bilgilere buradan ulaşmanız mümkündür. Türkiye’deki tüm illere ait lüks konut projeleri “Prestijli Projeler” de sizleri beklemektedir.

Şık tasarımıyla inşaat firmalarının ilgisini çeken prestijliprojeler.com müteahhitlerin yeni girişimlerini tanıtabilecekleri en güzel adreslerden biridir. Neredeyse tüm konut alıcılarının internet ortamında araştırma yapmış oldukları lüks konutlar için tüm detaylar buradadır.

Site lüks konut alıcıları için kredi hesaplama, geniş sorgulama ve karşılaştırma özellikleri ile sektörün en yenilikçi yüzü olarak karşımıza çıkmaktadır.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla