Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mart 2015, 12:55   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kayıt Odası Ses Yalıtımı

Sesin yayılmasının önlenmesine ses yalıtımı denir. Kayıt odası ses yalıtımı yapılırken sesi geçirmeyen veya daha az geçiren yani sesi fazla soğuran yalıtım malzemeleri kullanılır. Aşırı gürültülü ortamlarda ses dalgalarının şiddeti fazla olduğu için bu ortamlar sağlık sorunlarına neden olur. Bu nedenle aşırı gürültülü ortamlarda yalıtım malzemelerinin kullanılması gürültüyü önler yani ses yalıtımı sağlar. Kayıt Odası Studio Çalgı Davul Trampet Ses Yalıtım

Piramit ses yalıtım levhasının üzeri küçük piramitlerden oluşur. Akustik sesi dağıtma özelliğine sahip olduğundan genellikle müzikli eğlence mekanlarında kullanılır. Bar ve disko gibi yerlerde içeriden yapıştırılan piramit ses yalıtım levhaları akustik sesi dağıtarak sesin dışarıya çıkmasını engeller. Piramit ses yalıtım levhası yapıştırıldıktan sonra üzeri sıva harcı ile sıvanmaz.

Stüdyolar Dublaj ve kayıt odalarında ses yalıtımı ve ses düzenleme uygulamaları önemlidir. Nedeni burada yapılacak olan çalışmaların kalitesini doğrudan etkileyen bir etmen olmasıdır. Ev iş yeri gürültünün fazla hissedildiği her alanda uygulanabilen ve isteğe %100 yanıt veren Ses Sızdırmazlık uygulama yöntemleriyle istemediğiniz Sesler artık size ulaşamayacak.. bizi arayın size gelelim.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla