Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mart 2015, 01:54   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Online Oyun ve Oyuncu Blogu, Online Oyunlar ve oyuncular



Küçük büyük fark etmeksizin, herkesin oynadığı ve takıldığı bir Online oyun vardır. Bu oyunlar, insanları kendine bağlayacak kadar zevkli olabiliyorlar. Yıllarca emek verilen ve oyunda sıralamaya girerek mutluluğuna mutluluk katan karakterler, köyler, çiftlikler derken, insanlar eğlenceli vakitler geçirebiliyor.

Onlineoyuncu.net adresinde, tüm online oyuncuları topluyoruz. Büyün oyunlarla ilgili paylaşımlara yer verilen sitemizde, sizlerin ilgisini çekecek; haberler, incelemeler, püf noktaları veya yorumlar bulunmaktadır. Diğer oyuncularla, yorum alışverişinde bulunup, dilerseniz beraber hareket edebilirsiniz. Oyun inceleme bölümü sayesinde, piyasaya yeni sürülen bir oyun hakkında ön bilgiye sahip olabilirsiniz. Böylece, oyundan daha fazla zevk alacaksınız. Herkesten önce elimize geçirdiğimiz oyunları oynayıp, sizlere varsa açıklarını ve nasıl düzeltileceğini, sizlere sunduklarını ve hangi özellikleri istediklerini söylüyoruz. Sizlerde bu bilgilere bakarak, kendinize uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz.

Gün geçmiyor ki, bilgisayar oyunlarına yenisi eklenmesin. Üstün özellikler, değişik içerikler ve senaryolarla, hayatımızda tatlı bir anı bırakan bu oyunlarla ilgili, en kesin ve son haberleri sitemizde bulacaksınız. Tüm oyuncuları tek bir çatı altında toplayıp, en üstün hizmeti verip, bilgilendirmeyi yapan sitemizi beğeneceğinizden hiç şüpheniz olmasın. Hemen Onlineoyuncu.net adresine girip, incelemeye başlayabilirsiniz. Uzman parmaklardan çıkmış yazılarla ve incelemeler sonucunda varılan sonuçlara ulaşmanız, diğer oyunculardan bir adım önce olmanıza yarar. Oyun oynarken, ilk amacınız zevk almak olsa dahi, rekabet ortamında birinci olmanızda, zevkinizin kat ve kat artmasını sağlayacaktır. 1 adım önde olanların platformu, onlineoyuncu.net sizleri de bekliyor. Geç kalmayın.

Site adresi : http://www.onlineoyuncu.net
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla