Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mart 2015, 11:53   #1
seoabi
Keyifli~Üye
 
seoabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Mart 2015
Mesajlar: 9
seoabi is on a distinguished road
Puanlar: 75, Seviye: 1
Puanlar: 75, Seviye: 1 Puanlar: 75, Seviye: 1 Puanlar: 75, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İdata Almanya Seyahati Hakkında


Almanya Ziyaretleri İçin Yapılması Gereken Adımlar


Ülkemizde ki belirli iş oranları ve bütçe sıkıntısı bazı kesim tarafından yurt dışına açılmanın daha mantıklı olduğunu savunmasına ve yurt dışı ziyaretlerinin gerçekleşmesine zemin hazırlamaktadır. Genelde yurt dışına çoğu kişi İş amaçlı olarak gitmekte ve kendi kariyerini etkileyecek hamleler yaparak yurt dışında yaşam sürmektedir.


Avrupa'da en fazla vatandaşımızın olduğu yer Almanya'da pek çok kişi ya tatil amaçlı, iş ve ya eğitimini yüksek mertebeden yapmak adına Almanya ziyaretlerini gerçekleştirmek amacı içerisindedir. Fakat çoğu kişi tarafından bu durumun çok da sıkıntılı bir şekilde geçebilmektedir. İşte tüm bunların yaşanmaması ve vize başvurularınızın en kısa sürede yapılarak sorunsuz Almanya ziyaretlerinizin gerçekleşmesi adına idata sizlere yardımcı olmaktadır.


Artık Almanya'ya girişlerde vize zorunluluğu getirildiğinden dolayı Almanya konsolosluğunu tüm isteklerini kusursuz bir şekilde tamamlayıp iletmeniz durumunda Avrupa'ya yolculuğunuz başlayabilecektir. Almanya vizesi randevu için ülkemizde yetkilendirilmiş tek kuruluş olan idatayla iletişime geçilerek randevu onayının ardından istenen evrakların teslimatı gerçekleşmelidir. Konsolosluk gibi aktif olarak hizmet veren idatayla artık vize başvurunuz kusursuz ve bir o kadar da sorunsuz bir şekilde yürütülmüş olacaktır.


İdata'nın çalışma esasları;


Idata2nın şubesine gerekli ön görülen tüm belgelerinizi teslim ettikten sonra sizin yerinize Almanya konsolosluğundan randevu talep etmektedir. Görüşme talebinin ardından sizin yerinize ödemelerini de yaparak ( hizmet bedelini sizlerde kuruluşa ödüyorsunuz ) vize sürecinin başarılı bir şekilde tamamlanmasına yardımcı olmaktadır. Bunun yanı sıra sadece vizeniz ile ilgilenmemekle beraber seyahat sonrası herhangi bir sorun ile karşı karşıya kalmamanız ve kendinizi güvence altına almanız açısından seyahat sigortası hizmeti de vermektedir. Yetkili firmanın toplamda 8 tane şubesi bulunmaktadır.


İkisi İstanbul'da olmakla beraber diğerleri ise Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Gaziantep ve Trabzon’da yer almaktadır. Buna göre parmak izi uygulaması ve konsolosluk tarafından istenen belgelerin tamamlanması için en yakınınızda bulunan şubelere geçiş yaparak evrak ve parmak izi uygulamasının başarılı bir şekilde sonuçlanmasını sağlayabilirsiniz. İşlerinizi oldukça kolaylaştıran idatayla artık seyahatleriniz sorunsuz bir şekilde sürecektir.


İdata Almanya vizesi için gerekli tüm aşamaları en ince ayrıntısına kadar tamamlayarak işlerinizin kolay yoldan halledilmesine yardımcı olmaktadır. Site üzerinden yetkili temsilcilere ulaşarak vize süreci hakkında sormak istediğiniz tüm soruları yöneltebilirsiniz.


İdata vize
hakkında gerekli tüm evraklara ulaşabilir ve yetkili kurum tarafından vizenizin yürütülmesini sağlayabilirsiniz. İster eğitim, turistlik, iş gibi benzeri nedenlerden dolayı seyahat planınız olursa olsun Almanya vizesi idata ile sorunsuz bir şekilde yürütülecek ve ziyaretlerinizin gerçekleşmesine yardımcı olunacaktır.
__________________
seoabi.com ile alakamız Bulunmamaktadır !
seoabi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla