Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2015, 00:59   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Yeni Özyurtlar İnşaat Projesi - New Bahçeşehir | Newbahcesehir.com

Site Adı : http://www.newbahcesehir.com

Site Konusu : Yeni Özyurtlar İnşaat Projesi - New Bahçeşehir | Newbahcesehir.com

Site Açılış Tarihi : Şubat 2015

Site Tanıtım Mesajı : New Bahçeşehir, çok yakında Özyurtlar inşaat tarafından hayata geçirilecek bir inşaat projesidir. Bugün sizlere New Bahçeşehir projesi için hazırlanan Newbahcesehir.com adlı internet adresini tanıtmak istiyorum.

Site aracılığı ile, new bahçeşehir satılık daire fiyatlarını öğrenme şansına sahip olabilirsiniz. Ziyaretçiler, projenin nerede yapıldığına ve ödeme planlarına da site üzerinden gözatabilir. Ayrıca daireler ile ilgili en cazip kampanyalar da yine site içerisinde duyurulacaktır.

Peşinat ödemekte zorluk çekiyorsanız, New Bahçeşehir internet sitesindeki kampanyalar sayfasına bakmanızı öneriyoruz. Son derece düşük peşinatlar ile neredeyse kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenler, bu projeyi çok beğenecek.

Newbahcesehir.com adresi henüz tam anlamıyla faaliyetlerine başlamamıştır. Proje ile ilgili daha fazla ayrıntı, en kısa zamanda site ziyaretçilerine takdim edilecektir. Avantajlı fiyatlarla daire satın almayı arzu edenler, siteyi sıklıkla takip etmelidir. Böylece sınırlı süre boyunca geçerli olacak kampanyalardan yararlanma fırsatı bulabilirsiniz. Dileyen ziyaretçiler ise, sitedeki Bilgi iletişim formunu doldurarak, kampanyalardan anında haberdar olabilir.

new bahçeşehir nerede
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla