Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2015, 01:21   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart instagram ücretsiz takipçi kazandıran sitelerin güncel listesi

Sosyal medyanın iyice gün yüzüne çıktığı ve aktif olarak kullanıldığı herkes tarafından yadsınamaz bir gerçektir. İnsanlar akıllı telefonlara varıncaya kadar internet imkanı olan her yerden sosyal medyayı yakından takibe almış durumdadır. Özellikle facebook, twitter, instagram adlı sosyal medya siteleri bu konuda öncüdür diyebiliriz. Facebook da günlük yaşamdan şeylerin paylaşıldığı, twitter da büyük kitlelerle tartışma ve yorum ortamının oluştuğu, instagram da ise herkesin en beğendiği fotoğraflarının paylaşıldığını söyleyebiliriz.

Facebook ve twitter gibi sosyal sitelere nazaran instagram son günlerde daha bir ön plana çıkmaya başladı desek yanılmayız. Nitekim insanlar artık kendilerinin fotoğraflarının daha büyük kitlelere ulaşmasını ve bu fotoğrafların beğenilmesini istemektedirler. Kim bilir belki sıradan günlük hayatınızdaki paylaştığınız şeyler, biran da sizin için bir fırsata, sürprize dönüşebilir. İnstagram üzerinde takipçi sayınız ne kadar yüksek olursa, beğenilme ve yorum alma olanağınız da o derece artar. Bu yüzden instagram takipçi arttırma yöntemlerine ve sitelerine ihtiyacınız olabilir.

Takipçi sayınızın fazla olması çok önemli bir detaydır, instagram takipçi hilesi gibi kelimelerle google üzerinden de arama yapıldığı görülmektedir. Bu instagramın aslında ne kadar geniş kitlelere hitap ettiğinin bir göstergesidir. Sizlere instagram takipçi kasma sitelerinin de bulunduğu ve instagramda takipçi sayısının bir anda nasıl arttırıldığı gibi konular üzerinde duran bir site adresi tavsiye edeceğim.

Site adresi : http://takipcisiteleri.net/instagram.htm
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla