Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2015, 04:15   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Seo Çalışması



Seo Çalışması

2015 SEO Eğilimleri
Kursistem Bilişim Teknolojileri,
Merhaba arkadaşlar web sitenizin güçlü ve lider konumda olmasını mı istiyorsunuz? Kursistem ekibi olarak sizlere bu hizmeti en iyi şekilde vermekteyiz. Artık günümüz de bir çok kişi kendilerine web sitesi yaparak Seo Optimizasyon yapıyorum demektedir. İşte bu kişiler yüzünden google ve diğer arama motorları organik olarak seo çalışan firmalara bile şüphe ile yaklaşmaktadır.
İşte ekibimiz google ve diğer tüm arama mototlarına karşı olan şüpheleri üzerimizden kaldırarak hizmet vermiş olduğumuz firmalara her zaman kaliteli hizmet almasını sağlamaktayız.
Yani burada anlatmak istediğimiz web sitesini arama motorlarına göre düzenleme yapmaktadır. Bir web sitesini ancak bir seo ekibi düzenleyebilir. Neden diye soracak olursanız eğer çünkü bir arama motorunun bile birden fazla botu olduğu için ve bu botlara göre web sitesini düzenlediğinde her zaman başarılı bir seo çalışması elde etmiş olursunuz.
Web sitesini düzenlerken en ince ayrıntısına kadar incelenmektedir. Eğer ekibimiz alınan web sitesini kendisi yapmadı ise ve başka bir seo ekibinden aldığında bu siteyi inceleme altına almaktadırlar.
Bu inceleme sırasında web sitesinin durumunu ve ekibimizden önceki arama motorlarına yönelik yapılan çalışmaların ön hazırlığı yapılarak bundan sonraki çalışmaların her zaman başarılı olması için yapılacak ayarlar noktasının düzenlemesi sağlanacaktır.
Bir web sitesinin ekibimize geldiğinde ve bu web sitesine seo optimizasyon çalışması yapılması gerekiyorsa bir de ekibimiz gelen web sitesinin uğraştığı sektör de hiçbir seo çalışması yapmadı ise hemen ön fizibilitesi yapılarak firma sahibine raporlar halinde sunum yapılmaktadır.
Seo Çalışması Nasıl Yapılır,
1) Dış Seo Optimizasyon Çalışması
2) İç Seo Optimizasyon Çalışması
1) Dış Seo Optimizasyon Çalışması Nedir?
Evet arkadaşlar Dış Seo sizlerinde önceden duyduğunuz gibi Backlink ve buna benzer diğer sitelerden ve sakın bu işi yaparken uzman olmayan bir kişi olmadan ve yardımı olmadan yapmayınız.Neden diye soracak olursanız eğer çünkü google ve diğer arama motorlarının engellemiş olduğu web sitelerinden bir link aldığınız da bu sizin arama motorlarında gücünüzü düşürerek çalışmış olduğunuz seonuz boşa olmuş olacaktır.
2) İç Seo Optimizasyon Çalışması Nedir?
Web sitenizi uzman kişiler yardımı veya kişilerin site içerisinde uygun gördükleri uygun çalışmalarını yaparak arama motorlarına uygun bir pozisyonda hazırlamalarını yaparak sizlere sunumunu yaparakcaktır.

Site: www.kursistem.com

kursistem.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla