Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2015, 17:32   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Replika iPhone 6 - Replika iPhone 6 Plus

Gelişen teknolojiye dökülen paralar dikkati çekmektedir. Gün geçmiyor ki, yeni özellikleriyle birlikte satışa sunulan akıllı telefonlara rastlamayalım. Her geçen zamanda, 2 GB 3 GB RAM, 32 GB 64 GB hafızalı telefonlara rastlıyoruz. Andorid cihazları tercih etmeyenler için tek seçenek kalıyor. Oda elbette ki Apple şirketinin ürettiği IPhone cihazlar. Fakat IPhone akıllı cihazlar, piyasanın belki de en pahalı ürünleridir. Bu nedenle herkesin ulaşması çok zor oluyor. Ulaşamadığı gibi almanın peşine düşen insanların, ciddi zorluklar çektiğini görüyoruz.

Replikaiphone.com adresi sayesinde, Kore’de üretilip, orijinal IPhone’ların en yakını olan IPhone 6 ve IPhone 6 Plus gibi cihazları uygun fiyata alabilirsiniz. Piyasada satılan ürünlerin çok çok altıda bir fiyatla satılan ancak, özellik olarak neredeyse aynı olan bu ürünlere sahip olmak oldukça kolaydır. İnternet sitesinden, cihazları inceledikten sonra, ister havale/EFT yoluyla ödeme yapabilir, isterseniz kapıda ödeme şansıyla, isterseniz de kredi kartı ile ödeyerek, telefonlara sahip olabilirsiniz. Replika iphone, orijinal IPhone’den farklı olarak fiyatı düşüktür. Başka tek bir fark bulamayacağınız gibi, fiyatını uygun bulduğunu için, rahatlıkla kullanabileceksiniz. Replika iphone 6 ve replika iphone 6 plus cep telefonlarını sipariş vermek için yapmanız gereken tek şey; sitemize girip telefonların altında bulunan Satın Al butonuna basmak, ardından adresinizi ve ödeme şeklinizi seçmektir.

Aynı işi görmesine rağmen, 5-6 kat fazla para vermenize gerek yok. Yeni bir akıllı telefon sahibi olmak için, replika ürünlere bir göz atın.

Site adresi : http://replikaiphone.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla