Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2015, 23:35   #1
k.l.b
Keyifli~Üye
 
k.l.b - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Aralık 2014
Mesajlar: 11
k.l.b is on a distinguished road
Puanlar: 289, Seviye: 1
Puanlar: 289, Seviye: 1 Puanlar: 289, Seviye: 1 Puanlar: 289, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Kredi Kartı Taksitlendirme

Doğru kullanıldığında pek fazla bir riski olmayıp fayda sağladığını söyleyebildiğimiz fakat bilinçsizce kullanıldığında kullanan kişiyi batağa sürükleyen bankalar tarafından verilen kartlardır. Eğer bilinçsiz bir tüketiciysek kredi kartı borçlarıyla yüz yüze kalabiliriz. Bu borçları banklar bizden yüklü faizlerle isterler. Eğer ki ödeme gücümüz yoksa çok büyük zorluklar yaşayabiliriz. Durumun farkında olan bazı şirketler kredi kartı taksitlendirme hizmeti yapmaktadırlar. Bankalara var olan borcumuzu tamamen kapatan bu şirketler borcumuzu taksitlendirirler ve borcumuzu bu şirketlere taksit taksit öderiz. Kredi kartı taksitlendirme bankaların yüklü faizlerinden kurtulmak için iyi bir yol gibi gözükmektedir. Kafamızın bir köşesinde sürekli borçlu olduğumuzu bilmek çok stresli bir durumdur. Bu durumdan kurtulmakta bu şirketlerin yolundan geçiyor desek yalan söylemiş olmayız.
KREDİ KARTI BORCU

İcat edildiği zamandan itibaren dünyanın dengesini değiştiren, toplumların yok olmasına ya da zengin olmasına, savaşların çıkmasına, kazanılmasına, kaybedilmesine, bir dönem toplumların sınıflara ayrılmasına, dostluğa düşmanlığa sebep olan, kısacası hayatımızla iç içe olan ve hayatımızdaki rolü çok büyük olan değer. Para…

İnsanlık tarihinde paradan önce var olan takas sistemi paranın bulunuşundan sonra yerini paraya bırakmıştır. Daha sonra tarih boyunca fetihler, keşifler, buluşlar, savaşlar derken günümüzün modern devletleri kurulmaya başlamış. Tabi devlet olur da o devletin ekonomisi olmaz mı? Mutlaka olur. Ekonomi deyince zaten aklımıza ilk gelen paradır.

Hayatımızı devam ettirebilmemiz için mutlaka paramızın olması gereklidir. Eskilerin dediği “parayla saadet olmaz” lafı kısmen doğru olsa da parasız bir insanın, bir ailenin, bir devletin durumu vahimdir. Paradan bahsedince bankaya değinmemek olmaz. Paramızı emanet edip sakladığımız çeşitli finansal işlemlerimizi yaptığımız resmi veya özel kuruluşlar bankalar.
Bankalar çoğumuzun uğrak yeridir. Para yatırma, para çekme, kredi, kredi kartı gibi işlemlerimiz için bankalara koşarız. Banka deyince kredi kartından bahsetmemek olmaz tabi.
k.l.b isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla