Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2015, 00:01   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Ceviz Fidanı Fiyatları



Evinizin bahçesinde veya iş yerinizde ceviz yetiştirmek için ceviz fidanları edinmeniz gerekecektir. Ancak herkesten veya her şirketten ceviz fidanı alınmaz. Bunun sebebi ise, verimsiz veya sağlıksız ortamlarda yetiştirilen fidanlardan, tam bir performans sağlayamazsınız.

Cevizfidanifiyatlari.com.tr internet sitesinden yapacağınız alışverişlerin tamamı, devlet güvencesi altındadır. Yani sitemizden yapacağınız alışverişleriniz doğrultusunda hazırladığımız evraklar sayesinde, ilçenizde ki Tarım müdürlüğüne müracaat ederek, gübre ve mazot yardımı alabilirsiniz. Bunun yanında, dilerseniz sattığımız ceviz fidanlarının dikimini ve budamasını da yine biz yapıyoruz. Sağlam dikilmesi için bazı püf noktalar gerebilir. Uzman ellerde getirilip, istediğiniz noktaya dikebiliriz. Fidanları tamamen şirketimiz ürettiği için, herhangi bir sorun söz konusu değildir. Garantili olan fidanlarımızın her zaman arkasında durmaktayız. Ceviz fidanı fiyatları, oldukça uygundur. Her bütçeye göre ve kimseyi sarsmayacak derecede düşük olan fiyatlardan sizlerde yararlanabilirsiniz. Ayrıca, 24 saat açık olan iletişim numaralarından ulaşarak, aklınızda ki soru işaretlerini giderebilirsiniz.

Aklınızda ceviz fidanı almak varsa, sitemize göz atmadan alışveriş yapmayın. Sağlıklı ve güvenilir ticaretin adresi Cevizfidanifiyatlari.com.tr, sizlere müşteri memnuniyetini garanti ediyor.

Site adresi : http://cevizfidanifiyatlari.com.tr
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla