Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2015, 03:04   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart İskenderun POST | İskenderun Haber Sitesi



İskenderun gündeminde her geçen gün farklı haberler çıkmaktadır. Gündemi yakından internet üzerinden takip etmek isteyen kullanıcılarımız iskenderun post sitesinden ücretsiz olarak takip edebilirler. Genel ağırlıklı olarak iskenderun haber sitesi olarak bilinen bu mekan da aradığınız bütün özgünlükteki haberlerden bilgi almanız mümkündür. Kategori bazında da geniş kapsama sahip olması, bir çok kullanıcının dikkatini çekmektedir. İskenderun da yaşanan bütün herşeyi son dakika haberi olarak siteye aktaran editörlerimizin gün geçtikçe kullanıcı potansiyelini fazlası ile yükselttiği aşikardır.

Göründüğü gibi İskenderun Post sitesi yıllara dayanan internet tecrübesi ile kaliteli hizmetinde sınır tanımamaktadır. Aklınıza gelebilecek veya yaşanan iskenderun haberleri hakkında ilk bakışta öğrenebileceğiniz güncel haber sitesini sürekli olarak takip etmenizi öneririz. Son zamanlar da internet teknolojisinin ilerlemesi sonucu bütün kaynakların tamamı internet üzerinden gösterilmektedir. Bir çok sosyal medyalarda, genel internet sitelerinde paylaşılmaktadır. Bu tür haberlerin de asılsız olup olmadığını o bölgede ikamet eden kişiler kolayca bulabilir.

Ayrıca İskenderun Teknik Üniversitesi hakkında bilgileri ve haberleri bulabilir, üniversitede yaşanan gelişmeleri anlık olarak sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Biz İskenderun Post yönetimi olarak bütün bünyemizde bulundurduğumuz editörleri İskenderun Hatay da ikamet eden arkadaşlarımız arasından seçmekteyiz. Bunun en büyük avantajı bizim için oraya hakim olması, sizin için ise İskenderun haber kategorisinde en doğru haberlere ulaşmanızdır. Yenilikçi bir site olması sebebiyle siteye günlük olarak bir çok özgün haber girilmektedir. Kullanıcıların çoğu keyifli haberleri okuyarak zaman geçirebilirler. Her anlamda bilgi paylaşımı bulunmaktadır.

Site adresi : http://www.iskenderunpost.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla