Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2015, 15:23   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Saray Collection



Bu yazıda size değerli bir ev dekorasyon firması olan Saray Collection ve onlara ait olan web sitesini tanıtacağız. Evlerimiz, hepimiz için birer sığınak, kendimizi güvende hissettiğimiz ve günün stresini attığımız yaşam alanları. Tabi ki bu alanın dekorasyonu ile ilgilenmek bir ihtiyaç. Aynı zamanda zevkli bir uğraş. Dolayısıyla hem iyi vakit geçirmek hem de evimizi güzelleştirmek amacıyla, bazı ev dekorasyon ürünlerini araştırmak ve satın almak da karşı koyamadığımız bir tutku. Ama bu tutku bizi yanlış yollara da sevk edebilir. Güzel görünümüne kapıldığımız bir eşyayı alıp, evimizde kullanamayabiliriz. Ya da evimizde kullanabileceğimiz bir ürünü satın aldıktan sonra, değerinden çok daha fazla para ödemiş olduğumuzu fark edebiliriz. Bu hatalar sadece ev hanımlarının değil, hepimizin yaptığı hatalar. Böyle yanlışlara düşmemek için ise işin uzmanı ve güvenilir bir firma ile çalışmak lazım. Böylece çok daha fazla ürüne ulaşabiliriz. İhtiyacımız olan ürünü uygun fiyat ile alabilmek ise sağladığımız başka bir avantaj olacaktır.


Özellikle internet üzerinden alış veriş yapmayı tercih edenlerimiz için, işin uzmanı olan bir firma bulmak zor olabilir. Çünkü herkes yaptığı işi çok iyi yaptığını, piyasanın en iyisi olduğunu iddia ediyor. Bu nedenle firma bilgilerini veren ve gerektiğinde hakkında araştırma yapabileceğiniz, ‘marka’ olmuş firmaları tercih etmelisiniz. Aynı zamanda sitenin sunduğu ödeme yöntemleri, teslimat ve iade koşulları, sunulan ödeme yöntemleri, ürün satışında geçerli olacak sözleşme ve son olarak sitenin güvenlik önlemleri, güvenlik protokolleri güvenilir olmalı.


Ev dekorasyonu ürünleri için böyle bir web sitesini örnek göstermek mümkün. Saray Collection firması tarafından hizmete sunulmuş olan saraycollection.com web sitesi tüm beklentilerini, beklentilerinizden de fazlasını karşılayacak düzeyde. Firma 2000 yılında kurulmuş. Çok çeşitli ürün yelpazesini kendisi oluşturuyor ve üretimde son teknolojiden faydalanıyor. Ürünlerini çok çeşitli malzemeler ile kendi atölyelerinde veya fason atölyelerde imal ediyorlar. Firmanın sunduğu ve web sitesinde yer alan çok çeşitli modeller, ürünün tasarımına göre 24 ayar altın, gümüş ve nikel kaplama, pirinç, zavak, bakır ve benzer malzemeler kullanılarak işleniyor. ****l ürünleri gelişmiş bir teknoloji olan ‘nanoteknoloji’ ile kaplıyorlar. Bu üretim tekniği ile objelerin orijinalliği bozulmadan, sökmek ya da parçalamak gerekmeden 24 ayar altın veya 990 ayar gümüş kaplama yapabiliyorlar. Objenin kısmi olarak veya tümünün kaplanması mümkün oluyor. Yaşam alanlarınızda bulunan ****l eşyaları, talep ettiğiniz takdirde bulunduğu yerde veya kendi atölyelerinde kaplayabiliyorlar. Üstelik yapılan uygulamalar için 2 yıl garanti sağlıyorlar. Bu da size evlerinizi ya da sahip olduğunuz diğer mekanları güzelleştirmek için ‘satın alma’ dışında bir alternatif sunmuş oluyor. Sitede evinizin her alanı için tasarlanmış ve özenle üretilmiş çok sayıda ürün bulunuyor. Üstelik çok uygun fiyatlar ile satışa sunulmuşlar, 1 TL gibi fiyatlardan başlayan ürünleri incelemeniz mümkün. Sayfada evinizin her bölümü için şık ve uygun fiyatlı ev dekorasyon ürünleri var. Site ve firma hakkında bilgileri sayfada edinebiliyorsunuz, zaten konu ile ilgilenen kişilerin tanıdığı bir marka. Sitede sunulan ödeme yöntemleri ise çok çeşitli ve güvenilir. PayPal gibi alternatif ödeme seçenekleri, kapıda ödeme imkanı, kredi kartı ya da PTT Bank posta çeki hesabını kullanarak ödeme gibi, çok sayıda ve geniş bir yelpazede ödeme yöntemleri sunulmuş. Sitenin güvenlik protokolleri ise nerdeyse bankalarla yarışacak düzeyde. Kısacası Saray Collection tarafından sunulmuş olan web sitesine gidebilir, şık ve uygun fiyatlı çok sayıdaki ev dekorasyon ürünü arasından seçim yapabilir, güven içinde alış verişinizi tamamlayabilirsiniz. Firmayı daha yakından tanımak ve ev dekorasyon ürünleri hakkında daha fazlası için tıklayınız.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla