Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2015, 23:04   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Karotçu | Beton Kesme ve Beton Delme

BeKa Karot kurulduğu günden itibaren siz değerli müşterilerimize işinde uzman personeli ve profesyonel ekipmanları ile Karotçu hizmeti vermektedir. Beton Kesme ve Beton Delme konusunda yüksek tecrübe sahibi olan firmamız bu hizmetlerinin yanında Beton Kırma ve Filiz ekme konularında da işinde uzman bir kadroya sahiptir.
Başlıca verdiğimiz hizmetler ;
Beton Kesme Hizmeti : Son teknoloji Hidrolik, Derz, Tel kesim makinelerimiz ve işinde uzman ustalarımız ile istediğiniz ölçü ve derinlikte beton kesme işlemlerinizi gerçekleştiriyoruz.
Beton Delme Hizmeti : Son teknoloji Hitli marka karot makinelerimiz ile eğitimli personelimizi bir araya getirerek beton delme işlemlerini en uygun çözümlere ulaştırıyoruz. Piyasada bulunan en iyi ustalar ve en profesyonel makineleri bünyemizde bulundurmanın gururu ile sizlere hizmet veriyoruz.
Beton Kırma Hizmeti: Dünya üzerinde bulunan en güçlü elektirikli kırıcı Hitli TE 3000 AVR ile beton kırma işlemlerini kolayca hallediyoruz. Kompresörlü kırıcalarla eş değer güçlere sahip olan makinelerimiz ile zorlu ve kalın betonları kırmak bizim için çocuk oyuncağı.
Filiz Ekme ve Kimyasal Ankraj Hizmeti : Karot firmalarında sadece bizde bulunan işinde sadece profesyonel değil aynı zamanda eğitimli bir filiz ekme ekibimiz bulunmakta! Filiz ekme işlemleri ciddi bir iştir ve biz bu işin ciddiyetindeyiz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla