Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2015, 00:05   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Oyun skor bütün oyunlar

Gençlik yıllarımızda, kapsamlı oyunlar yoktu. Flaş oyun sitelerinde oynadığımız oyunlarla büyük mutluluklar yaşardık. Makyaj oyunlarından, giydirme oyunlarına; yemek yapma oyunlarından, araba yarışlarına kadar her türlü oyunu bu sitelerde oynardık. Eski günleri yad edip, çocuklarımıza oynadığımız oyunları oynatmanın en güzel yolu, oyunskors.net adresine girmek ve oyunları test etmektir.

Oyun skor sitesinde, sizlere eski zamanların yeni yüzü sunuluyor. En yeni flaş oyunları sizlere sunarken, eski tatlarını kaybetmelerine engel oluyor. Günlük olarak yeni oyunların tasarımları ve konularıyla birlikte girildiği sitemizde, sıkılmanın ne anlama geldiğini unutacaksınız. Makyaj oyunlarıyla, mankenlerimizin makyajını yapabilir, en güzel onun olmasını sağlayabilirsiniz. Çeşitli malzemeleri kullanarak en güzel tasarımı sağlamanız mümkün oluyor. Ayrıca, giysi giydirme oyunlarıyla da, sizlere verilen görevleri yerine getirebilir veya istediğiniz tasarımda ki giysileri kombine ederek, moda harikası görünümler ortaya çıkartabilirsiniz.

Oyunskor, sizlere farklı bir deneyim sunmak için, tamamen kendi tasarımına ve bilgilerine dayanılarak yapılmış oyunları da oynatmaktadır. Çocuklarınızı yanınıza alıp, gönül rahatlığıyla oynayacağınız sayısız oyundan birini seçerek, sabahın stresini üstünüzden atıp, gayet keyifli oyunlara eşlik edebilirsiniz. Çocuklarınızı sevindirmek ve bu vesileyle kaynaşmanız oldukça mümkün hale geliyor. Sitenin kullanımı ise gayet basittir. İstediğiniz oyunu seçip, üzerine tıklamanız durumunda açılacak ve oyuna başlayabileceksiniz. Oyun skor bütün oyunları sizlere buluşturmak için, günlük olarak yeni içerikler girmektedir. En güncel ve en yeni oyunları yerinde test edip, sürekli hale getirmek için hemen siteye girip, kendinize uygun bir oyun seçebilirsiniz.

Site adresi : http://www.oyunskors.net
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla