Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2015, 01:06   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart VİBRELİNE - Kapak Besleme Vibratörü Makinası

Ülkemiz diğer Avrupa ülkeleri gibi endüstriyel sahada oldukça ön plana çıkmakta ve birçok ülkeye ihracat yapmaktadır. Endüstriyel vibratör üretiminde Türkiye’de öncü bir firma olan ve alanındaki başarılı üretimleri ile kendine oldukça geniş bir müşteri kitlesi yaratan Vibreline, bu alanda rakiplerine oranla daha ön plana çıkmaktadır. Kapak dizme vibratör gibi üretimlerimiz ağırlık merkezlerinin dikkate alındığı ve geometrik olarak kusursuz imalat ürünleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Birçok firma şekilsiz ve ihtiyaçları tam anlamıyla karşılayamayan bozuklukta ürünler imal etmekte ve bu durum son kullanıcının bir hayli mağdur olmasına meydan vermektedir. Kapak besleme sistemleri kategorimizden ulaşabileceğiniz parçalar ile günü kurtarmayarak ömür boyu işinizi görebileceğiniz parçalarımıza kolayca ulaşabileceksiniz.

Tüm ürünlerimizi web sitemiz üzerinden kolaylıkla görüntüleyebilir ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda seçimler yapabilirsiniz. Yılların verdiği tecrübe ve birikim ile alanında her zaman bir adım önde olan Vibreline adı altında kurulan firmamız üzerinden yapacak olduğunuz tüm alımlarda sizlere bozulmazlık garantisi vermekte olup alışveriş sonrasında yaşanabilecek olası problemlerin de önüne geçmekteyiz.

Lineer vibratör çeşitleri ile de endüstriyel alanda ihtiyaç duyduğunuz parça temini konusunda sizlere tam destek veriyoruz. Piyasada oldukça cazip fiyat avantajlarını sizlere sunan tek firma olarak hem kaliteli hem de uygun fiyat avantajlarını siz değerli müşterilerimiz için oluşturuyoruz. Detaylı ürün tanıtımı ve bilgilendirmeler için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Site adresi : http://www.vibreline.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla