Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2015, 18:37   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Site Ekle - Link Ekle - Url Ekle

Yeni açtığınız ve ticari olarak kar etmeyi amaçladığınız bir web siteniz varsa ve bu web sitenizin internet üzerinden tanıtımını yaparak geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı hedefliyorsanız siteler ekle isimli web sitemiz üzerinden bu işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz. Çok uygun fiyatlar ile sahip olduğunuz web sitenizi kendi sitemiz üzerindeki ilgili kategoriye eklediğiniz takdirde sitemizi ziyaret eden yüz binlerce kullanıcı web sitenizi ve hangi kategoride hizmet verdiğini görecek, ihtiyaç duyduğu bilgileri web sitenizden alabilmek için sitenize giriş yapacaktır. Ayda on binlerce müşteriye ulaşmayı hedefliyorsanız ve artık web siteniz üzerinden ciddi manada para kazanmak istiyorsanız sağlam bir adım atmanın zamanı gelmiştir. Site ekle linkine tıklayarak var olan web sitemizi dakikalar içerisinde web sitemize ekleyebilir ve tüm dünya üzerinde tanınmak için gerekli olan ilk adımı atabilirsiniz.

Web siteniz ister sağlık kategorisinde olsun ister eğlence kategorisinde olsun dilediğiniz gibi site tanıtımlarınızı gerçekleştiriyor ve bir hayli aktif kullanıcıya sahip olan web sitemiz üzerinden tanıtımınızı gerçekleştiriyoruz. Günümüzün en önemli reklam araçlarından biri olarak karşımıza çıkan internet reklamcılığı ile oldukça geniş bir kitleye hitap edebilmeniz için elimizden geleni yapıyoruz. Link ekle başlığına tıklayarak web sitenizin hangi amaca hizmet ettiğini, hangi kategoride yer aldığını, hangi hedef kitleye hitap ettiğini ve ne gibi çalışmalar yaptığını detaylı olarak belirtip net ve bilinçli bir müşteri kitlesi kazanabilirsiniz.

Ayrıca forum sitesi sahipleri de urllerini ekleyerek, bu anlamda tek bir ortak noktada buluşuyorlar. Web sitemiz üzerinde, forum siteleri de yer alıyor ve her geçen gün forum sayısı artıyor. Tek bir tıkla forum kategorimizden sayısızca forum sitesinin bilgisine ulaşabilirsiniz. Daha fazlası için web sitemizi ziyaret ediniz.

Site adresi : http://www.sitelerekle.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla