Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mart 2015, 14:17   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Beyaz Eşya Servisi

Aradığınız gün servis hizmeti sunan Şahinler Teknik Servis'in web adresi olan sahinlerteknikservis.com'da Beyaz Eşya Servisi, Kombi, Klima ve Televizyon servislerine kadar bir çok hizmete ulaşabilirsiniz.
Ana sayfa üzerinde; Kurumsal, Hizmetlerimiz, Teknik Servis, Servis Ağımız, Hizmet Verdiğimiz Markalar, Servis Formu ve Bize Ulaşın kategorilerini bulabiliyorsunuz.
Ayrıca tüm marka ve modellere ilişkin beyaz eşya, televizyon ve klima servislerine ilişkin bilgileri edinmeniz de mümkün.
Sahinlerteknikservis.com aynı zamanda takılan parçaya ve yapılan işçiliğe 1 yıl garanti verirken, ödemeyi kredi kartı ile yapma kolaylığı da sunuyor. Elektrik süpürgesi, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, buzdolabı, klima ve kombi gibi beyaz eşya servisi hizmeti sunan Şahinler Teknik Servis, İstanbul'da tüm semtlere hizmet götürmektedir. Ayrıca servis sonrası teknik destek de alabildiğiniz siteden Çağrı Merkezi ile de ulaşarak kısa zamanda hizmet almanız mümkün kılınmış.
Büyük ve uzman bir ekibe sahip olan Şahinler Teknik Servis'in Beyaz Eşya Servisi - Teknik Servis 444 71 89 web adresinden iletişim bilgilerine ulaşarak, dilediğiniz hizmeti hemen, pratik bir şekilde almanız söz konusu.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla