Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mart 2015, 23:20   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Reklam dünyasında farklı bir isim

Bir işletme sahibisiniz ve bütçenize uygun bir şekilde kendinizi tanıtmak istiyorsunuz. Firmamız size çok uyguna ve çok kitleye kısa bir sürede ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Sabb Reklam firması olarak size sunacağımız hizmetlerden yararlanmak için aramanız yeterli.
İş hayatı rekabetin olduğu bir ortamdır. Bu ortamda akılda kalmak ve birçok kitleye ulaşmak için reklam yapmanız gerekmektedir. Reklam yapan birçok televizyon kanalları, dergiler, gazeteler ve reklam panoları bulunmaktadır. Bu gibi reklam araçları birçok işletme için uygun olmayan bir tercih olacaktır. Gelin biz size uygun fiyata ve ilginç bir teklifte bulunalım. Firmanızın ismi insanların akıllarında daha kalıcı bir şekilde yer etmesi için firmamızın sağlayacağı reklam torbalarını kullanalım. Reklam torbası ile hem uyguna hem de çok kişiye ulaşmanız mümkün. Ellerde dolaşan bir reklamınızın olmasının istemez misiniz? Firmamız size bu hizmeti uygun fiyata sunmaktadır. Televizyon kanalına vereceğiniz yüksek ücretlerle istenilen kitleye ulaşılmamakla birlikte insanların akıllarında da kalmamaktadır. Firmamızın sunacağı hizmetle müşterilerinizin kullanacağı reklam torbası ile firmanızın ismi herkesin elinde olacak ve akıllara kazınacaktır. Renk seçenekleri ve profesyonel ekibin size hazırlayacağı tasarımla firma isminiz reklam torbalarında gezsin. Herkes tarafından görülsün ve bilinen bir firma olma şansını size vereceğimiz hizmetle sahip olun. Üstelik firmamızın diğer firmalardan ayıran en büyük özelliği ise, pazardaki insanlara reklam torbaları dağıtarak firmanızın reklamını yapmaktadır. Bu iş sadece firmamız tarafından yapılmakla birlikte patenti Sabb Reklam firması olarak bize aittir. Bizi bir başka firmanın taklit etme gibi bir durumu olamaz ve olduğu takdirde ceza işlemi görür.
Sabb Reklam firması olarak size uygun ücretlerle firmanızın hızlı ve çok kitleye yayılmasını sağlamak için bizimle irtibata geçin ve reklamsız kalmayın.Reklam Torbası - Sabb Reklam
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla